Većina nas se već ozbiljno 'bacila' na planiranje ljetovanja, a ima onih koji su svoje prvo kupanje već odradili. Ukoliko je zadnji korak koji vas dijeli od savršene pripreme za uživanje na plaži upravo kupovina kupaćeg kostima, postoji jedan model s kojim nikako ne možete pogriješiti. I pogodite što - jedan je od najtrendi komada ove sezone! Radi se jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu, no riječ je o modelu s nešto dubljim dekolteom.

Osim što je postao tražen i vrlo popularan izbor žena diljem svijeta, ovakav tip kupaćeg kostima vrlo je praktičan jer prije plaže može poslužiti kao majica, a po dolasku na plažu ne zahtjeva mukotrpno presvlačenje u uskim kabinama. Bez obzira na veličinu vaših grudi, ovaj model laskat će svakom tipu linije, jer sužava struk, a grudima daje zanosniji izgled i zamaman obujam. Zahvaljujući ovom tipu kupaćeg kostima, svaka od vas uživat će figuru pješčanog sata.

Ovaj komad pokazao se omiljenim izborom i među poznatim ljepoticama pa tako ni plus size manekenka, Ashley Graham te vizažistica Jelena Perić također nisu odoljele ovom modelu. Unatoč različitom tipu građe, obje ljepotice istaknule su svoje adute, ali i prikrile eventualne nedostatke koje nisu željele u prvom planu prilikom otkrivanja tijela na plaži.

Ako vam se čini kako je ovaj model ipak malo dosadan za ljeto, postoji rješenje. Mnogi jednodijelni, crni kupaći kostimi dostupni su u varijantama obogaćenim upečatljivim detaljima, natpisima, naramenicama s uzorkom ili prorezima, a nesumnjivo je kako će svaka žena pronaći najbolji model za sebe te izmamiti poglede na omiljenoj plaži ovoga ljeta.

Foto: Instagram