Maja Šuput za finale showa Supertalent odlučila je pokazati svoju dramatičnu modnu stranu. Domaća glazbenica za veliki dan odabrala je haljinu koju se mnoge pripadnice ljepšeg spola ne bi usudile staviti na sebe, no ona je pokazala kako i takvi komadi mogu dobiti nosivo ruho. Tako je odjenula predimenzioniranu haljinu od tila, satkanu od mnogo slojeva koji daju voluminozan efekt, a svojom je pojavom Maja odmah ukrala pažnju prisutnih.

Ovom upečatljivom komadu dodala je visoke čizme u metalik zelenoj boji. S kosom podignutom u punđu, pozirala je na stolu za kojim sjedi s ostalim članovima žirija, dok su sve oči i kamere bile na njoj. Tako se i na svom Instagram Storyju pohvalila ovim trenutkom koji je oduševio njezine obožavatelje.

Maja je svojim modnim odabirom podsjetila i na latino divu Jennifer Lopez koja se na premijeri svog najnovijeg filma 'Second act' pojavila u kričavo ružičastoj haljini s potpisom Giambattista Valli, nešto duže od ove kakvu je Maja nosila. Bez obzira na to je li duža, kraća, ružičasta ili crvena, ova haljina nesumnjivo je nova miljenica među slavnim ljubiteljicama mode.