Blagdanski ugođaj već je zahvatio Bijelu kuću, a raspoloženi predsjednički par dočekao je raskošno božićno drvce visoko šest metara dovezno s farme nagrađivanog uzgajivača Larryja Smitha u Sjevernoj Karolini. Za ovu svečanu priliku, Melanija je odlučila ponovno zablistati u uzorku sezone. 

Naime, prva dama uvijek iznova oduševljava smjelim modnim kombinacijama, a na posljednjim događajima kojima je prisustvovala moglo ju se zamijetiti u kariranom uzorku. Ovog puta odlučila se za elegantni karirani kaput-pelerinu s potpisom slavnog američkog dizajnera Michaela Korsa,čija je cijena vrtoglavih 26 tisuća kuna. Melania ga je kombinirala s čizmama na petu s prepoznatljivim crvenim potplatima s potpisom Christiana Louboutina.

Karirani uzorak i ove sezone je jednako poželjan u ormarima trendseterica diljem svijeta, a čini se da je i gospođa Trump njegova vjerna obožavateljica, što je dokazala u mnogim prigodama. Podsjećamo, prilikom posjeta vojarni također je odjenula karirano, a taj put je zablistala odjenuvši crno-bijeli karirani kaput danskog brenda By Malene Birger. Također, nedavno je odabrala i karirani kaput u tamnoplavoj i crvenoj kombinaciji kojim je oduševila modne ljubitelje.

Ipak, prva dama nije jedina koja u Bijeloj kući prati modne trendove. Kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, također je modno osviještena pa ju se često može vidjeti u trendi komadima. I ona je, uz Melaniju, ljubiteljica kariranog uzorka, što je dokazala i sama odjenuvši karirani kaput. Također, često smo je viđali u kariranim kostimima koji su joj dobro pristajali. Čini se da Melanija i Ivanka napokon imaju nešto zajedničko osim prezimena, a Bijela kuća s ponosom može reći kako gotovo uvijek ima najbolje odjevene predstavnice.