Glumica Meryem Uzerli, baš kao i lik sultanije Hurem koji ju je vinuo u visine, na crvenom tepihu svojim je izgledom ukrala svu pažnju i poglede. Lijepa glumica trenutno uživa na popularnom Cannes Film Festivalu gdje s kolegama i prijateljima iskorištava sve njegove pogodosnoti, a na crvenom tepihu osvaja pravim 'sultanijskim' izdanjem. 

Tako je sinoć, također u Cannesu, prisustvovala i zabavi 'Fashion For Relief' koju je organizirala slavna manekenka Naomi Campbell. Za tu prigodu, Meryem se odlučila uvući u čipkastu toaletu pastelno-pepermint boje koja je njezinoj figuri izrazito laskala pa su rijetki bili oni koji se nisu okrenuli za zamamnom glumicom. Osim što je ukrala pažnju na Naominoj zabavi, Meryerm je svojim izborom haljine nevjerojatno podsjetila na modernu verziju sultanije Hurem i tako 'pokupila' samo komplimente.

Također, na crvenom tepihu filmskog festivala pojavila se u ružičastoj haljini s resicama i šljokicama koja je ocrtala njezinu zavidnu liniju i obline, a boja je istaknula njezin ten i zelene oči. Očito je da je Meryem radila na svom tijelu jer je za vrijeme snimanja turske sapunice imala više kilograma, a sada kada se dovela na željenu kilažu, čini se kako njezinim modnim uspjesima neće biti kraja. To je dokazala i trećom kombinacijom u kojoj je osvanula na Cannes Film Festivalu, a riječ je o pripijenoj, dugoj crnoj haljini s čipkastim detaljima koja je svojom jednostavnošću okrunila poznatu glumicu elegancijom i glamurom. 

Foto: Instagram, Hinz Gucker