Story radio
Početna Fashion 2537 prikaza 21. ožujka 2018.

Mia Dimšić otkrila nam tko potpisuje njezinu haljinu za Porin

Mia Dimšić

Naša uspješna pjevačica, koja bi na skorašnjoj dodjeli nagrada Porin kući mogla otići s čak devet kipića, samo za Story.hr ispričala je koji su njezini rituali i kako izgledaju njezine pripreme za ovaj svečani događaj

Simpatična 25-godišnja Osječanka Mia Dimšić svakodnevno plijeni sve više pažnje svojim glasom i stasom, a zahvaljujući svojim autorskim pjesmama, hrvatsku glazbenu scenu obogatila je pravim hitovima. Upravo zbog kvalitetne proizvodnje i angažmana, Miji se smiješi prilika za osvajanjem čak devet nagrada Porin.

Tako Mijin album 'Život nije siv' konkurira za album godine i za najbolji album pop glazbe, dok je pjesma 'Bezimeni', sa spomenutog albuma, nominirana za pjesmu godine. Album 'Život nije siv' osvojio je nominacije i u kategorijama za najbolju produkciju i najbolju snimku, a naslovnica albuma konkurira za najbolje likovno oblikovanje. 'Kada sam saznala za nominacije, prvo sam bila u šoku, a sada nisam uopće svjesna što se događa. Da sam svjesna mislim da bi me bilo užasno strah', rekla je Mia za Story.hr i dodala kako joj je najvažnije da uživa na dodjeli Porina i odlično odradi svoj posao.

Mia Dimšić | Author: Josip Regović Josip Regović. Mia Dimšić

Mia je već odlučila što će nositi na dodjeli Porina, pa se tako odlučila za osječku modnu marku 'Lukabu', dizajnerice Marine Jurant. 'Za šminku i frizuru još nisam sigurna, jer mi to nije toliko bitno. Imam spremne već i cipele, ali nisam točno sigurna kakve su jer će mi ih posuditi dizajnerica koja je zaslužna i za moju haljinu', kazala je simpatična pjevačica.

Mia nam je otkrila i kako izgledaju njezine pripreme prije nego izađe na pozornicu: 'Uvijek prije izlaska na binu razgovaram s ljudima u čijem se druuštvu dobro osjećam. To mi pomaže da se opustim, a najčešće su to članovi mojeg benda'. Iako ne može znati kako hoće li dodjela nagrada ići u njezinu korist, simpatična Mia je priznala kako se nada da će osvojiti barem jedan kipić.

Komentari