Jourdan Dunn, modna ikona i poduzetnica prepoznatljiva po svom modnom i kulturnom izričaju, savršena je ambasadorica ove kolekcije: poznata je po zagovaranju ženske neovisnosti, kreativnom izražavanju i individualnosti te neumorno nastoji inspirirati druge žene da čine isto.

"Uzbuđena sam s novom suradnjom s Reebokom koji desetljećima pokazuje čvrstu predanost ženama. Nova kampanja predstavlja spoj mode, fitnessa, neovisnosti i individualnosti - vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena. Cilj kampanje je potaknuti žene da se poigraju s modom, izgrade svoj stil i da se ne boje pokazati svoje istinsko lice. Stvaranje tog samopouzdanja za mene kreće u teretani te se proteže kroz svaki aspekt mog života. Ključ se krije u vjeri u samoga sebe te stvaranju energije s kojom je moguće ostvariti i neostvarivo" izjavila je Jourdan.

Ovu suvremenu kolekciju dizajnirao je Morgen Kohn, a njene glavne karakteristike su odvažni printevi s kojima pokazujte stav, a koji su prilagodljivi stilu svake osobe. "Inspiraciju za ovu kolekciju pronašao sam među odvažnim elementima u arhivi Reeboka. U njoj rad susreće trening, a sport susreće stil" - izjavio je dizajner.

MYT kolekcija sadrži razne modele topića, grudnjaka, hoodie majica, kratkih hlača, tajica, hlača i još mnogo toga - u njoj možete pronaći sve potrebno za teretanu i izvan nje. Istaknuti logotipi, jarke boje, odvažni printevi i moderni krojevi, ženama daju priliku da se poigraju sa stilovima i stvore svoj jedinstveni identitet. Vaš stil je samo vaš.