Početak nove modne sezone ni ovog puta nije mogao proći bez ženskog druženja i predstavljanja nove kolekcije u trgovinama poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Mjesto radnje bile su njene uvijek rado posjećene adrese u Zagrebu i u Splitu, a ugodno druženje na spomenutim lokacijama poslužilo je kao idealna prilika za upoznavanje s novom Lei Lou kolekcijom za proljeće i ljeto, koja je upravo stigla u prodaju.

U svim novitetima magičnog Lei Lou modnog svijeta došle su uživati brojne Aleksandrine klijentice, koje su već dugi niz godina vjerne ovom ženstvenom modnom potpisu, kao i poznate Hrvatice koje s dizajnericom veže dugogodišnja suradnja. Ecija Ojdanić, Lejla Filipović i Antonija Stupar Jurkin, rado su se odazvale Aleksandrinom pozivu na druženje u Zagrebu, dok su u Splitu, uz čašu šampanjca, novim Lei Lou kreacijama nazdravljale Ana Čagalj i Domenica Žuvela.

Glavna tema razgovora svih okupljenih, bila je, naravno, nova kolekcija dizajnerice, koja je mnogima ostala urezana u pamćenje još od prošlog studenog, kada je održana čarobna revija u zagrebačkoj Modernoj galeriji. Kolekcija inače odiše istinskim romantičarskim duhom, a njome se protežu i suptilni utjecaji 80-ih, modne dekade koja ponovno osvaja ormare trendseterica. Aleksandra Dojčinović svojim kreacijama ipak daje jedinstven potpis, pa glamurozne haljine koje je predstavila i koje su prigodno zaokružile desetu obljetnicu njena bivanja na hrvatskoj modnoj sceni, obiluju profinjenom čipkom, bajkovitim tilom, svjetlucavim ljuskicama, resama, perlama i štrasom, dok sami krojevi naglasak stavljaju na struk, kao i ramena puna volumena. Nova Lei Lou kolekcija, koja uz haljine uključuje cipele i nakit, od sada je dostupna u Lei Lou trgovinama u Zagrebu (Frankopanska 6) i u Splitu (Marmontova 2).