Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju i načinu prezentacije, svjetski poznata modna kuća, svaki puta nadmašuje naša očekivanja, iznenađuje nas doista posebnom i netipičnom modnom kolekcijom vjenčanica te pokreće nove trendove. Svaki model nove kolekcije priča svoju priču i u nama izazov božanstvenu reakciju te se zbog toga bespovratno zaljubljujemo u ove modele.

U svim novitetima magičnog BERTA modnog svijeta došle su uživati brojne Vesnine klijentice, koje su već dugi niz godina vjerne ovom ženstvenom modnom potpisu, kao i talentirane poznate Hrvatice koje s dizajnericom veže dugogodišnja suradnja. Pjevačica Antonija Šola, glumica Danijela Pintarić, Ana Vilenica i Mada Perušić te operna pjevačica Valentina Fijačko rado su se odazvale Vesninom pozivu na ovaj svjetski event održan u Zagrebu, dok su Vesnine manekenke tj. "Vesnini anđeli", nosile ove božanstvene kreacije i svakoj vjenčanici dali novu dozu seksepila.

Fotograf Robin Pretković objeručke je prihvatio ideju stvaranja novog fotosessiona, uz pomoć talentiranog akademskog filmskog snimatelja Frana Pamića, a u tome ih je vjerno slijedila i vizažistica Željka Horvat i Marcela Pezo, dok je za lepršave i zavodljive frizure, kakve i priliče BERTA modelima zaslužan frizerski studio MARCELA.

BERTA vjenčanice su i za iduću godinu izuzetno moderne a tkanine na podlozi od svile, tila i organze ručno su dorađivane i reljefne. Iako je za očekivati da će nas ovi modeli vjenčanica oduševiti, svaka nova kolekcija oduzme nam dah i poželimo da baš mi nosimo ove neodoljive ljepotice. Puna glamura, blistavih silueta i jedinstvenih detalja, ova kolekcija nas uvodi u sasvim drugačiji svijet vjenčanica. Poznata po svojim izazovnim krojevima, ove godine BERTA nam donosi dozu romantike i odvažnosti kao nikada do sada. Laskavi dizajn koji slavi ženske obline dok čipka dodaje teksturu i intrigu.

BERTA vjenčanice stvar su prestiža, a zagrebački salon Vesna Sposa našao se na prestižnom popisu salona i gradova u kojem će ove kreacije biti dostupne. Požurite i rezervirajte svoj termin zato što se ovakve vjenčanice ne propuštaju!

Fotografije: Robin Pretković