Meghan Markle za svoje je prvo kraljevsko pojavljivanje na proslavi rođendana Princa Charlesa odabrala jedan od omiljenih brendova šogorice Kate Middleton. Vojvotkinja od Sussexa pojavila se u prekrasnoj ženstvenoj haljini brenda Goat kojega je Middleton obožavateljica već duže vrijeme. Haljina imena Flavia cijene od 590 funti, dostupna u svim veličinama, rasprodala se u samo nekoliko sati i srušila web stranicu brenda.

Iako nešto manje poznat u svijetu, britanski brend Goat pokrenut 2001. tek je pojavom Kate Middleton došao pod povećalo javnosti. Osnovala ga je 43-godišnja dizajnerica Jane Lewis koja kaže kako je tajna luksuza njezinog brenda upravo bezbrižan i elegantan stil. Svaki komad proizvodnje Goata ručno je izrađen, pa tako i haljina koju je na proslavi nosila Markle.

Dvije vojvotkinje pridošle u kraljevsku obitelj poznate su po svom minimalističkom i elegantnom stilu što je glavna odlika britanskog brenda. Goat svojim kolekcijama nudi klasične siluete i svevremenske komade koji su zasigurno glavna karakteristika Kateinog, a sada i Meghaninog stila. Kate se u odjeći Goata pojavila više puta, a posebno je popularan bio kaput kraljevsko plave boje koji je uparila sa zaručničkim prstenom. Slične kapute istog brenda posjeduje i u nekoliko različitih boja. Upravo su kaputi bez ovratnika jedan od glavnih signature komada brenda.

Osnivačica Goata Lewis kaže kako se pri odijevanju uglavnom vodi jednim pitanje, a to je "izgleda li u tome dobro". Za brend su inače karakteristične boje fuksije, marigold žute i svijetle nijanse roze. Lewis ističe kako njezine kreacije ocrtavaju estetiku profinjene i moderne ženstvenosti. Iz brenda kažu kako nisu krili oduševljenje kada je Meghan odlučila nositi upravo njihovu haljinu s obzirom da je bivša glumica i zvijezda serije Suits poznata po svom besprijekornom i elegantnom stilu.