Nikolina Ristović jedna je od onih dama u čiju se zavidnu kolekciju obuće teško ne zaljubiti. To su definitivno komadi kojima će nadograditi svaki svoj stajling i istaknuti se. Posljednji u koji se, osim nas, kako nam je priznala, na prvi pogled zaljubila i ona sama, visoke su metalik plave čizme, koje je već nosila u nekoliko prigoda. Riječ je o obući s potpisom Kurta Geigera, koje nose i mnoge poznate trendseterice poput sestara Kendall te Hadid. Čizme ovoga brenda nosi i zaručnica princa Harryja, Meghan Markle, a identične kao i Nikolina ima glumica i model Jourdan Dunn te Chanel Iman. Model naziva Vita s tankom petom od 10.5 centimetara visine, trenutno je na rasprodaji te umjesto £289.00 koliko su isprva koštale, sada stoje £189.00. Dakle s dvije tisuće i 400 kuna snižene su na nešto manje od tisuću i 600 kuna.  

Zgodna Nikolina ih je posljednji put nosila za odlazak za premijeru predstave 'Opet on' Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija. Tada ih je sparila s uskim crnim trapericama kuće Givenchy i kratkim bijelim topom preko kojega je nosila tamno plavi kaput sa svjetlucavim detaljima i potpisom kuće Valentino. 

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)


Da su joj upravo te plave čizme koje sežu iznad koljena, jedan od omiljenih pari obuće, dokazuju i njezini ostali stajlinzi uz koje ih je kombinirala. Stajliš mama 21-godišnje Hane Cigoj i trogodišnje kćerkice Une Sofije Ristović, u njima je nedavno snimljena i u šetnji zagrebačkom špicom, a upravo u njima došla je na proslavu trećeg rođendana svoje mlađe kćeri kada ih je nosila uz malu crnu haljinu. 

When you dress like you ‘re already famous...

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Gettin’ ready for the birthday party 🎉 ... #birthday girl

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)