Story radio
Početna Fashion 48 prikaza 11. listopada 2017.

Nitko ih ne nosi tako dobro kao Sonja Kovač!

Jedna od omiljenih torbica Sonje Kovač definitivno je ona s potpisom brenda Twinset. A torbu naziva Cécile Deux, koja je posvećena Cécile, kćeri dizajnerice Simone Barbieri, nosila je mnogo puta. I prije nego li vam pokažemo sve Sonjine odlične stajlinge s tom kultnom torbom, predstavit ćemo modele iz nove kolekcije, iz koje je i Sonja odabrala jednu. Boja sezone, crvena, izbor je ove blogerice, koja ju je na samom predstavljanju novih torbica pod pokroviteljstvom časopisa Storybook, sjajno nosila uz cvjetnu haljinu i svoj zarazni osmijeh.

Sonja Kovač | Author:
Sonja Kovač | Author:
Osim od crvene kože, jesenski modeli dolaze u crnoj i metalik zlatnoj boji. I dok su neki modeli ukrašeni punk detaljima, poput metalnih zakovica i šiljaka, koji Cécile Deux definitivno čine najboljim modnim dodatkom za ljubiteljice buntovnog stila, tu su i torbice ukrašene volanima za istinske romantičarke.    
Twinset | Author:
Twinset | Author:
Osim Sonje, predstavljanju novih torbica prisustvovale su i još neke poznate dame: Nevena Rendeli Vejzović, Olja Vori i Marija Borić. Koje su torbice one nosile, pogledajte u nastavku. A ovo su Sonjine kombinacije s Twinset torbicom Cécile Deux u glavnoj ulozi! Autor: J. S. Fotografije: Robert Gašpert; Instagram

Komentari