Story radio
Početna Fashion 2007 prikaza 28. ožujka 2018.

Nives Ivanišević u novoj modnoj kampanji ELFSA

Danijel Galić.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ekskluzivno na stranicama Storyja najavljuju novu kolekciju njihova brenda Elfs, koju će na atraktivnoj lokaciji Botaničkog vrta 7. travnja predstaviti svojim omiljenim zvjezdanim obožavateljicama

Dizajneri su prije više od jednog desetljeća, tamo sada već davne 2004., postavili svoj modni brend na čvrste noge uspjeha, a od tada neumorno stvaraju za one dame koje, prije svega, u njihovom dizajnu traže superženstvene akcente, atraktivnu pripijenu siluetu, koketni seksepil i, možda najvažnije, zabavnu stranu odijevanja. Kako bi spremno ušli u još jednu sezonu, ovog su proljeća pripremili još jedan u nizu svojih scenskih spektakala.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

Naime, na lokaciji kultnog zagrebačkog Botaničkog vrta, u oazi svijeta flore, predstavit će najnoviju liniju odjeće i modnih dodataka. Te će subote, 7. travnja, najpopularniji zagrebački vrt postati središte zvjezdana stila, čime će i službeno otpočeti pravo modno proljeće u hrvatskoj metropoli. Nova je kolekcija, kako najavljuju Aleksandar i Ivan, ponovno posvećena slavlju jednog od najljepših godišnjih doba, uz neizostavni cvjetni uzorak i print, lepršave tkanine i mnoštvo trendy mode kojoj je teško odoljeti.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević njihovo je zaštitno lice i besprijekorno nosi potpis Elfs, namijenjen svima onima koji modu ne shvaćaju toliko… ozbiljno. Čak štoviše, igraju se klasičnim kodovima odijevanja i pretvaraju je u ono opušteno, djevojački i zaigrano.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

ELSFI se posebno raduju ponovnoj suradnji s časopisom Story koji donosi sve novosti s ovog modnog događaja, a pokrovitelji samostalne revije su Podravka čiji će legendarni proizvodi biti predstavljeni u zanimljivoj gasto-modnoj priči, Mercedes-Benz Auto Gašparić koji te poziva da pronađeš svoju zvijezdu, zatim Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

Tu su i Teeez Cosmetics, beauty brend vrhunske kvalitete i profinjenog dizajna, Jana vitamin, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz-kola te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu Botaničkog vrta stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj te Walkmax koji kreće u potragu za svojom modnom princezom.

 | Author:

Komentari