Dizajneri su prije više od jednog desetljeća, tamo sada već davne 2004., postavili svoj modni brend na čvrste noge uspjeha, a od tada neumorno stvaraju za one dame koje, prije svega, u njihovom dizajnu traže superženstvene akcente, atraktivnu pripijenu siluetu, koketni seksepil i, možda najvažnije, zabavnu stranu odijevanja. Kako bi spremno ušli u još jednu sezonu, ovog su proljeća pripremili još jedan u nizu svojih scenskih spektakala.

Naime, na lokaciji kultnog zagrebačkog Botaničkog vrta, u oazi svijeta flore, predstavit će najnoviju liniju odjeće i modnih dodataka. Te će subote, 7. travnja, najpopularniji zagrebački vrt postati središte zvjezdana stila, čime će i službeno otpočeti pravo modno proljeće u hrvatskoj metropoli. Nova je kolekcija, kako najavljuju Aleksandar i Ivan, ponovno posvećena slavlju jednog od najljepših godišnjih doba, uz neizostavni cvjetni uzorak i print, lepršave tkanine i mnoštvo trendy mode kojoj je teško odoljeti.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević njihovo je zaštitno lice i besprijekorno nosi potpis Elfs, namijenjen svima onima koji modu ne shvaćaju toliko… ozbiljno. Čak štoviše, igraju se klasičnim kodovima odijevanja i pretvaraju je u ono opušteno, djevojački i zaigrano.

ELSFI se posebno raduju ponovnoj suradnji s časopisom Story koji donosi sve novosti s ovog modnog događaja, a pokrovitelji samostalne revije su Podravka čiji će legendarni proizvodi biti predstavljeni u zanimljivoj gasto-modnoj priči, Mercedes-Benz Auto Gašparić koji te poziva da pronađeš svoju zvijezdu, zatim Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac.

Tu su i Teeez Cosmetics, beauty brend vrhunske kvalitete i profinjenog dizajna, Jana vitamin, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz-kola te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu Botaničkog vrta stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj te Walkmax koji kreće u potragu za svojom modnom princezom.