Story radio
Početna Fashion 1644 prikaza 30. siječnja 2018.

Njezini su modni dodatci uvijek drugačiji i upečatljivi

Lady Gaga prošetala je komade iz jedne posebne dizajnerske kolekcije, ali i zanimljivi modni dodatak, kakve i inače voli nositi

Svi još pričaju o njoj nakon genijalnog nastupa na dodjeli Grammyja. Lady Gaga oduševila je izvedbama pjesama 'Joanne' i 'Million reasons' na svečanosti u New Yorku, a dospjela je i na mnoge liste najbolje odjevenih dama zbog svoje haljine Armani Privé. A da bude posebna i drugačija tada se pobrinuo i njezin frizer koji je otkrio da je dva dana izrađivao skice za njezinu fizuru, koju su potom trebali odobriti članovi njezina tima, a tek onda joj je on i napraviti. Upečatljiva joj je bila i šminka pa je tako svrstana među većinu najboljih beauty odabira. Lady Gaga pažnju privlači i svojim 'svakodnevnim' stajlinzima. Posljednji koji je nosila posebno je upečatljiv. Odjenula je šarenu kombinaciju s potpisom kuće Versace, koja se sastoji od suknje, tajica i bodija. Riječ je o outfitu s pop art printom koji je 1991. dizajnirao Gianni Versace, a sada se provlači kroz kolekciju napravljenu njemu u čast - Vescae Tribute.

Lady Gaga | Author:

Taj je svoj stajling glazbenica upotpunila neobičnim naočalama, a da ih baš jako voli nositi te da se ne libi na sebe staviti one najluđe, svjedoče fotografije iz galerije u nastavku!

 

J. S. Fotografije: Profimedia

Komentari