Story radio
Početna Fashion 3722 prikaza 11. prosinca 2018.

Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum

Argentum.
Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum
1/8
Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum Nova kolekcija besprijekornih modnih dodataka iz srebrnarnica Argentum

Otkrijte poklone koji će izmamiti osmijeh na lice svake žene

Jeste li se ikada zapitali što je toliko čarobno u prosincu, mjesecu koji toliko oduševljava i mnoge od nas na bezbrojne načine iznova povezuje? Tajna je u čudesnim trenucima koji s lakoćom griju srca i mame osmijehe na lica.

 | Author: Argentum Argentum.

Naizgled obični momenti poput pogleda na prve pahulje i blagdanske dekoracije ili iznenađenje pri otvaranja poklona zapravo su besprijekorno dragocjeni trenutci, tipični za ovo doba godine. Upravo nova kolekcija modnih dodataka srebrnarnica Argentum preslikava svu raskoš, blještavilo i ljepotu blagdana kroz srebrni sjaj nakita optočen cirkonima.

 | Author: Argentum Argentum.

Zanimljivi geometrijski oblici i svečani pleteri na narukvicama i ogrlicama razveselit će one željne odvažnih modnih detalja i poslužiti kao omiljeni ukras kojim će zakoračiti u godinu novu. Ove zime optočite se stilom i prepustite zimskoj bajci iz Argentuma uz 30% popusta na cjelokupan asortiman besprijekornih modnih dodataka.

Više informacija potražite na www.argentum.hr.

Komentari