Zbog nekih, koji nam i nisu baš bili dragi, nije nam ni žao što vrijeme tako brzo leti. Ono što nas posebno veseli jest trend koji je već neko vrijeme pri samom vrhu top liste trendova i koji želimo viđati uvijek. Riječ je o trendu nošenja tenisica koje idealno upotpunjavaju  djevnu kombinaciju, u kojima smo istovremno, vrlo stylish, a s druge strane, ne moramo brinuti o udobnosti.

Već vidimo da će se u ovaj trend sjajno uklopiti nove adidas tenisice koje su napravljene za sportske terene, a koje je sjajno prihvatila ulična moda. Da je to zaista tako potvrdila je domaća modna blogerica Ana Bacinger koja nije mogla sakriti oduševljenje novom Supercourt tenisicom koje u Home of Classics kolekciji predstavljaju novu Court generaciju u kojoj se pedeset godina iskustva stopilo u jednu tenisicu.

Svima koji na društvenim mrežama prate Anu Bacinger, modnu blogericu, vlasnicu bloga Little fashion paradise bit će jasno zašto smo baš nju ugostili u fashion videu ove tematike. Za one koji ne znaju, osim što je mnogo godina u modi i ima poseban istančan modni stil koji obožavaju njezini pratitelji, Ana je veliki obožavatelj ovoga brenda pa smo vam u njezinom društvu htjeli približiti dijelić dimenzije ispunjene Supercourt magijom. U videu imate priliku vidjeti na koji je način Ana iskombinirala bijele tenisice i kako ih nosi u tri različita dnevna ljetna outfita.

adidas je ovim tenisicama elemente dizajna iz prošlosti uspješno doveo na ulice. Ponovno. Zadržavaju elemente klasičnog dizajna uz evoluciju bijele tenisice za svaki dan. Konstruirana je od klasičnog gumenog potplata napravljenog u jednom komadu, a u trgovinama ih možemo pronaći u različitim tonovima bijele boje. Pobuđuju interes promatrača i izazivaju divljenje jer model predstavlja desetljeće iskustva na sportskim terenima, odnosno elementi arhivskog dizajna obloženi su modernom ekspresijom klasičnog stila. U jednoj tenisici je sve ono što adidas jest.

Bijele tenisice ne poznaju fashion granice i od kada su ih trendseterice počele nositi u različitim odjevnim kombinacijama, naprosto su se pomaknule granice modnog promišljanja pa su mnoge dame počele razmišljati izvan svojih dosadašnjih modnih okvira. Pred ovim trendom pokleknule su i one dame koje su se zaklele da nikada neće u istom outfitu nositi, primjerice svilenu suknju i
tenisice. Pobijedio ih je comfort & style look.