Na ekskluzivnom londonskom snimanju za hrvatski Elle, slavni top-model Zuzanna Bijoch kultnom liku Princeze Leije iz ‘Ratova zvijezda’ daje snažno i superstylish novo modno lice. Fotografije editorijala potpisuje Dan Beleiu, styling Melina Chen, a novi Elle donosi raskošan editorijal na osam stranica. Povratak u stvarnost! Traper se ove sezone vratio na velika vrata – upravo to dokazuje novi editorijal fotografkinje Petre Mrše i stilistice Nambi Kezić koje su predstavile svoju viziju ovog trenda na stranicama novog broja. Svoju prepoznatljivu plavu boju traper je u novoj sezoni prebojao potpuno novim licem. Cool i uglađen, frajerski i nježan, traper se vratio. Check it out! U novom broju Ellea nalazi se i velika priča o uspjehu Charlie designa, poznatog hrvatskog brenda koji ove godine slavi okrugli 30. rođendan. O tome govori njegova utemeljiteljica Loredana Bahorić, koja na domaćoj modnoj sceni djeluje na sebi dosljedan način.

Stara kao povijest, ženska prijateljstva bezuvjetna su i uzbudljiva, ali nekako neotpjevana, neobjašnjena i nerazrađena, posebno kada je riječ o prekidima. Upravo o ovome piše Nada Mirković.
Uz sve navedene teme, tu su i brojne druge priče o modi, ljepoti, stilu, kao i veliki shopping vodič powered by XYZ. Novi ELLE na svim je kioscima od 20. travnja. I dolazi s POKLONOM – CATRICE ruž ili sjenilo za oči, na vama je izbor na kiosku.