Jutro u New Yorku počelo je u znaku elegancije i dobrih krpica, a sve zahvaljujući predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2018 dizajnerice Victorije Beckham. Kada je prije 10 godina okupila investitore i urednike te im predstavila prve komade s vlastitim potpisom, bivša Spajsica nije ni sanjala da će baš njezin brend postati jedan od najtraženijih i najprestižnijih na svijetu. 'Samo sam htjela istaknuti divljenje ženskom tijelu', kazala je za strane medije te dodala kako se i danas vodi tom mišlju prilikom osmišljavanja novih komada.3758

Zahvaljujući razvoju Instagrama koji je popularizirao visoku uličnu modu, Beckham je dospjela na sami vrh modne ljestvice zbog jednostavnih, čistih krojeva nosivih u dnevnim i noćnim varijantama te udobnih materijala koje ističu samo ono najbolje na ženskom tijelu, pritom ne otkrivajući previše.

Novom kolekcijom prevladavaju uglavnom zemljane i militarističke boje, a jednostavni i čisti krojevi upotpunjeni su efektnim remenjem, nježnim, ali egzotičnim uzorcima te ponekim detaljima u življoj boji. Odjevni predmet koji je dobio najviše prostora i varijanti u ovoj kolekciji svakako je kaput koji je Vicky predstavila kroz nekoliko različitih materijala te se igrala s rezovima kako bi svakom obliku tijela pružila barem jedan idealan. Dodaci poput ljubičaste predimenzionirane torbe i cipele klasičnog oblika s originalnim dizajnom od krokodilske kože oduševile su sve prisutne, a definirane siluete njezinih komada svakoj ljubiteljici jednostavne elegancije utažile su glad za inovativnim i bezvremenskim komadima.