Ivy Blue, kći pjevačice Beyonce, pojavila se u društvu slavne mame i bake Tine na NBA All Star utakmici. Dame su sjedile u prvom redu i dobro se zabavljale, a nestašna Ivy svojim je ponašanjem i razigranošću plijenila poglede. No, osim njezinog ponašanja, još je jedna stvar upala u oko modnim znalcima.

Naime, šestogodišnja Ivy na ovaj je događaj nosila posebnu torbicu. Radi se o modelu modnog brenda Louis Vuitton, za koji treba izdvojiti oko 10 000 kuna. Izgleda da se radi o modelu omiljenom kćeri pjevačice, jer malena ljubičastu torbicu s poznatim logom nije ispuštala iz ruku. I dok će mnogi konstatirati kako u ovom ne vide ništa sporno, jer si slavna obitelj može priuštiti takav luksuz, našlo se i dosta onih koji smatraju da nije primjereno da dijete nosi tako skupocjen dizajn.

Ovo nije prvi put da se Ivy pojavljuje u odjeći i s modnim dodacima koje si mnogi ne mogu priuštiti. Mama Beyonce pomno brine o mondom izričaju svoje prvorođene kćeri, a nedavno je po njoj nazvala i liniju odjeće koju je dizajnirala.