Story radio
Početna Fashion 3332 prikaza 07. rujna 2018.

OPET ZABLISTALA Nina Badrić pokazala kako se nosi odijelo

Instagram screenshot.

Pjevačica blista

Glazbena diva Nina Badrić svakodnevno oduševljava svojim istančanim ukusom za modu, a pravu modnu poslasticu priredila je i ovoga puta. Pjevačica je odjenula odijelo i pokazala kako isfurati komad odjeće koji se dugo vremena smatrao muškim odjevnim predmetom.

Nina je ovih dana boravila na Brijunima gdje je spojila ugodno s korisnim te osim što uživa u ljepotama otoka, snima spot za novu pjesmu. Za potrebe snimanja odjenula je odijelo ispod kojeg joj se nazirao popularni čipkasti grudnjak, a osim što je oduševila stilom, Nina je svoj outfit dodatno začinila pozitivnom energijom i osmijehom od uha do uha pa možemo reći kako pjevačica blista. To su primijetili i njezini prijatelji koji su je zasuli komplimentima i brojnim lajkovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)


Iako je Nina svojom zavidnom karijerom već zacementirana u hrvatsku glazbenu povijest, svijet showbizza je nemilosrdan stoga glazbenici moraju neprestano raditi kako bi se zadržali pri vrhu. Neumorna Nina već unaprijed ima isplaniran velik broj koncerata, a veliki dio odradila je i ljetos na Jadranu. Pjevačica je trenutno posvećena snimanju novog albuma koji će izaći početkom listopada ove godine.

'Znači važno je da daješ emociju. Glazba bi trebala biti ili ono nešto što ti digne dlake na ruci, da se naježiš ili da ostaneš ravnodušan. Ja mislim da je to početak i kraj glazbe', rekla nam je Nina nedavno, a upravo je to recept zbog kojeg Nina ima vojsku obožavatelja koji je prate već godinama.
 

Komentari