Story radio
Početna Fashion 1245 prikaza 09. lipnja 2018.

Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater

Robert Gašpert. Maja Merlić i Andreja Bistričić (Dioralop)
Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater
1/33
Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater Otvoren je prvi ELLE Boutique by Smartwater

U lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu jutros je predstavljeno sasvim novo shopping iskustvo – ELLE Boutique by Smartwater!

Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina je u prekrasnom lapidariju Arheološkog muzeja ugostio najpoznatija i najuglednija imena domaće modne scene čiji se komadi na licu mjesta mogu i kupiti i to s popustom jer korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 20 posto.

Tako je kompanija Mastercard pružila svojim korisnicima neprocjenjivo iskustvo plaćanja, ali i uživanja u jedinstvenom doživljaju šopinga i druženja s domaćim dizajnerima.

Chic i casual okruženje poznatog zelenog dvorišta tako će večeras do 21h biti savršena kulisa za shopping pomno odabranih komada najboljih hrvatskih dizajnera u koji ste svi pozvani. Osamnaest najpopularnijih dizajnerskih imena danas ovdje predstavlja svoje komade, a to su IO Ivana Omazić, Dioralop, XD Xenia Design, I-Gle, Aleksandra Dojčinović, Charlie Design, Price on Request, Envy Room, Boudoir, ELFS, Ana Maria Ricov, Sonja Lamut, Klisab, A’Marie, Loré, Lokomotiva by Lana Puljić, Sheriff & Cherry i Sovilj. Uz to, događaj su stigle podržati i brojne poznate osobe među kojima su Ana Begić Tahiri, Kristina Krepela, Rita Rumora, Nina Mia Čikeš, Miran Kurspahić, Arija Rizvić, Ana Karadžole, Tihana Harapin Zalepugin i mnogi drugi.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

ELLE i Smartwater nas pozivaju da nam se pridružite na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu i upoznate svoje omiljene dizajnere, a kući odnesete probrane, trendi komade s ELLE jamstvom!

Danas svi živimo ubrzanim životom. Način života i rada mijenjaju se u korak s tehnologijom, a što više tehnologija upotrebljavamo, čini se da imamo sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje. Zato je za sve mlade, urbane, moderne, ambiciozne i znatiželjne Coca-Cola osmislila idealno rješenje za užurban način života. Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju,” rekla nam je Ivana Boršić iz Coca-Cole. “Smartwater su već odabrale mnoge poznate osobe diljem svijeta. Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston, koja u ispunjenom rasporedu uvijek nastoji pronaći i vremena za sebe, vodu Smartwater opisala je kratko i jasno: “Ona je nadahnuta i nadahnjuje.” U SAD-u i Velikoj Britaniji voda Smartwater je već pozicionirana kao broj jedan premium brend koji odiše inovacijama, prestižom i stilom. Žedni ste novosti? S vodom Smartwater nećete pogriješiti i zato odaberite pametno.”

Družimo se sve do 21 navečer uz DJ setove Korneta i Niobea. Za sve ostale detalje pratite Facebook event ELLE Boutiquea.

Komentari