Jučer je u Garderoba Concept Storeu predstavljena nova generacija deterdženata i omekšivaća za pranje rublja. Stoga su se tamo okupile i neke poznate dame, među njima i glumica Petra Kurtela koja nas je oduševila svojim stajlingom. 

Plavo-bijelu kariranu haljinu midi duljine s mašnom u struku Petra je sparila sa smeđim visokim čizmama i torbicom u istoj boji, a otkrila nam je i gdje je nabavile sve te komade. 



"Torbicu mi je poklonio prijatelj i zapravo je second hand jer je pripadala njegovoj mami. Haljinu sam nekidan kupila u Zari, a čizme još prije nekoliko godina na jednom buvljaku. No tek sada sam ih prvi put obula", kazala nam je Petra te otkrila zašto ju je baš ta haljina osvojila na prvu. "Na kopčanje je pa u njoj mogu lako dojitii, što mi je jako važno otkako sam mama, a i od prirodnog je materijala", kazala nam je.

I dok ćemo gledajući njezin Instagram profil lako zaključiti da Petra ima jako mnogo odjeće, koju sjajno stilizira, to niti najmanje ne znači da je šopingoholičarka. "Ja zapravo imam jako puno stare odjeće, koju imam godinama pa sam čak nedavno i donirala puno stvari. Iako se po mom prepunom ormaru to i ne bi reklo, uopće ne kupujem previše ni često, svega nekoliko komada godišnje".