Story radio
Početna Fashion 304 prikaza 12. listopada 2018.

Planet obuća priredila prvu Instagramstory reviju u Hrvatskoj

Po prvi puta u Hrvatskoj naš najveći maloprodajni lanac obuće, Planet Obuća, organizirala je 4.listopada.2018. Instagramstory reviju

Live prijenos revije na Instagramstoryiju može se smatrati pravim modnim presedanom i novim poglavljem u pristupu korištenja te mega popularne platforme. U ležernom i mladenačkom tonu, pistom su prošetale Instagram influencerice (@nella_choo i @mako.hr ) te naše poznate manekenke, noseći na nogama atraktivne modele iz nove jesensko/zimske kolekcije Planet Obuće.
Posebna  gošća revije bile je pjevačica Indira Levak, koja je zajedno s Planet obućom ostvarila i jedinstvenu suradnju kreiravši liniju cipela pod imenom „Star collection by Indira”.

 | Author:

Uz svoj besprijekoran styling, Indira je na nogama nosila prekrasne crvene čizmice iz kolekcije koju potpisuje, dok je Lucija Lugomer, najpoznatija plus size domaća manekenka, kombinirala“Nina fashion” burgundy gležnjače s casual jeans outfitom. Reviji je prisustvovala i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), poznata Instagram blogerica koja osvaja svojim specifičnim i neodoljivim stilom.

Revija je bila popraćena mnoštvom online gledatelja koji su u svom privatnom komforu, putem elektroničkih uređaja, uživali u ovoj modnoj poslastici te dobili najbolji ekskluzivan,  “live” uvid u novu jesensko/zimsku kolekciju Planet obuće. Posebno je bilo zanimljivo i inovativno vidjeti kako sve sudionice revije istovremeno uživo prenose događanja s piste na svoje Instagram profile.

S obzirom na uspješnost eventa koji je praćen s velikim zanimanjem, jasno je da je Planet Obuća pokrenula jedan sasvim novi trend u razvoju kanala pristupa do svojih kupaca. Budućnost je započela, zakoračite u nju sa najtraženijim izborom trendovskih modela, koji vas očekuju u trgovinama i na webshop Planet obuće.

 | Author:

 | Author:


 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari