Live prijenos revije na Instagramstoryiju može se smatrati pravim modnim presedanom i novim poglavljem u pristupu korištenja te mega popularne platforme. U ležernom i mladenačkom tonu, pistom su prošetale Instagram influencerice (@nella_choo i @mako.hr ) te naše poznate manekenke, noseći na nogama atraktivne modele iz nove jesensko/zimske kolekcije Planet Obuće.
Posebna  gošća revije bile je pjevačica Indira Levak, koja je zajedno s Planet obućom ostvarila i jedinstvenu suradnju kreiravši liniju cipela pod imenom „Star collection by Indira”.

Uz svoj besprijekoran styling, Indira je na nogama nosila prekrasne crvene čizmice iz kolekcije koju potpisuje, dok je Lucija Lugomer, najpoznatija plus size domaća manekenka, kombinirala“Nina fashion” burgundy gležnjače s casual jeans outfitom. Reviji je prisustvovala i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb), poznata Instagram blogerica koja osvaja svojim specifičnim i neodoljivim stilom.

Revija je bila popraćena mnoštvom online gledatelja koji su u svom privatnom komforu, putem elektroničkih uređaja, uživali u ovoj modnoj poslastici te dobili najbolji ekskluzivan,  “live” uvid u novu jesensko/zimsku kolekciju Planet obuće. Posebno je bilo zanimljivo i inovativno vidjeti kako sve sudionice revije istovremeno uživo prenose događanja s piste na svoje Instagram profile.

S obzirom na uspješnost eventa koji je praćen s velikim zanimanjem, jasno je da je Planet Obuća pokrenula jedan sasvim novi trend u razvoju kanala pristupa do svojih kupaca. Budućnost je započela, zakoračite u nju sa najtraženijim izborom trendovskih modela, koji vas očekuju u trgovinama i na webshop Planet obuće.