Nije prvi put da se svjetski celebrityji odlučuju za LeiLou haljine Aleksandre Dojčinović, a posljednja koja je zablistala u njezinoj kreaciji je i 21-godišnja kubanska pjevačica Camila Cabello koja je izabrala njezinu crnu mini haljinu Blakely iz kolekcije proljeće/ljeto 2018. ukrašenu čipkom. Pjevačici je haljina pristajala kao salivena te je odlično naglasila njezinu vitku figuru i duge noge. Camilin modni odabir nije ostao nezapažen, pa su našoj modnoj dizajnerici Aleksandri Dojčinović čestitali njezini brojni prijatelji, a ona se ovim uspjehom i sama pohvalila na društvenim mrežama.

Tako je na Instagramu objavila fotografiju mlade pjevačice u svojoj kreaciji i pobrala same ovacije. Inače, Camila nije jedina koja se u posljednje vrijeme odlučila za dizajn naše uspješne Alex, pa smo u njezinom dizajnu mogli vidjeti i glumicu Joey King, kao i glumicu Sarah Drew.

Inače, pjevačica Camila Cabelo početnu je slavu stekla u bendu 'Fifth Harmony', ali je nakon četiri godine odlučila zaploviti u solo vodama. Da je ta njezina odluka bila ispravna, potvrđeno je i na nedavno održanoj dodjeli VMA nagrada gdje je ona izašla kao prava pobjednica te osvojila glavne nagrade - onu za umjetnicu godine i video godine za hit 'Havana'.