Sinoć se u Londonu, u O2 Areni, održala jedan od najvećih dodjela glazbenih nagrada na svijetu, BRITs. No, osim što se ovaj događaj željno iščekuje zbog same svečanosti proglašenja dobitnika nagrada, sve oči su uprte i u odjevne kombinacije u kojima su zvijezde šetale crvenim tepihom. Naime, najviše pažnje je privukla bivša zvijezda reality showa 'Love Island 2017.', Montana Brown, koja je više otkrivala nego skrivala, a sve zahvaljujući odabiru haljine. 

Ono što je svima zapelo za oko je upravo nezahvalni kroj toalete zbog čega joj se ona 'uvukla' u stražnjicu. Outfit boje kože, koju joj je krojila Cherry Williams London za ovu prigodu, zapravo su svojevrstan body i korzet koji su prišiveni na haljinu s golim leđima. Cijelu odjevnu kombinaciju je upotpunila jednostavnim nakitom na rukama te srebrnim cipelama na visoku potpeticu.

Pričajući s novinarima na crvenom tepihu, Montana je otkrila kako je kopirala manekenku Bellu Hadid. 'Zapravo ne nosim donje rublje i kopirala sam Bellu Hadid. Bila mi je inspiracija za ovu haljinu', rekla je novinaru za 'The Sun' dok je ponosno šetala u svom stylingu u kojem je istaknula i bujne grudi te stražnjicu.