Ljetni dani već su se približili svom kraju, a ispratila ju je kiša koja neumorno pada već danima. Iako bismo se po ovakvom vremenu najradije zavukli pod deku i gledali filmove cijeli dan, radne obaveze ipak nas tjeraju izlazak da izađemo mokre pločnike. Po kišovitom vremenu važnije je ostati suh nego izgledati dobro, no kombinacija oba faktora nije nemoguća. Anita Dujić, Monika Sablić i Marijana Batinić otkrile su nam koje su njihove najbolje tajne da u sivim i kišovitim danima ostanu suhe, ali i dalje mame poglede prolaznika svojim modnim kombinacijama. 'Ne nosim kišobrane, ne volim ih jer nisu praktični. Ako kada ponesem koji, uvijek ga izgubim pa ih izbjegavam. Po kiši najviše volim nositi kabanice, pogotovo sada kada su dostupne u različitim bojama i uzorcima pa mogu izgledati jako dobro. U posljednje vrijeme zapravo najviše volim prozirne kabanice jer se ispod njih vidi ono što obučem, a zaštiti me od kiše', otkrila nam je Anita Dujić, scenografkinja i dekoraterka seta. Dodala je kako puno vremena provodi po setovima i blatu pa na nogama često nosi Hunter gumene čizme jer su najpraktičnije i izgledaju dobro u različitim modnim kombinacijama.

A post shared by Anita Dujić (@anita.dujic) on

Monika Sablić, modna dizajnerica i manekenka, dijeli mišljenje s Anitom kada su u pitanju kišobrani i kaže kako nimalo ne voli kišu. 'Ako moram izlaziti kad pada kiša, volim se obući slojevito. Posjedujem klasični Burberry baloner pa mi je on omiljeni komad za kišne dane. Također, volim nositi i kožne jakne i kombinirati ih s gumenim čizmama retro uzorka', dodala je Splićanka.
Poznate Hrvatice otkrivaju kako se bore s kišom izgledajući besprijekorno
Story 
No, nisu svi protiv kišobrana. Popularna voditeljica reality showa 'Ljubav je na selu', Marijana Batinić, osim cvjetnih kabanica voli svoju modnu kombinaciju upotpuniti zanimljivim kišobranom. 'Volim cvjetne kabanice, ali i slatke kišobrane. Nedavno sam izgubila najbolji koji sam imala, imao je čipku i točkice. Volim nositi gumene čizme, a sada sam našla dobar par cipela nalik na gumene čizme, ali imaju vezice na sebi', rekla je simpatična Splićanka i dodala kako ne fenira kosu na ravno po kišovitom vremenu jer joj se uvijek pokvari i nakovrča.
Kišobran ili kabanica, najvažnije je dobro se zaštititi. Što god odabrali, sigurni smo da ćete naći način kako to uklopiti u svoj osobni stil i izgledati besprijekorno i po najgorim vremenskim uvjetima. Autor: A.S. Foto: Instagram, Story arhiva