Lana Banely, HTV-ova urednica i voditeljica, uživa na porodiljnom dopustu te pomno bira mjesta i događaje na kojima će se pojaviti. Dvadeseti rođendan časopisa Cosmopolitan ipak je bio event koji nije mogla propustiti i na kojem je zasjala u odličnom izdanju. Uopće ne treba spominjati da se na tijelu bivše taekwondoašice ne vide tragovi druge trudnoće već ima savršenu liniju.

Za Cosmo rođendanski party 32-godišnja Zagrepčanka zasjala je u bijeloj haljinici, francuskog brenda Maje. Kratka kreacija naglasila je Lanine vretenaste noge, a bijela boja haljinice istaknula je njezinu maslinastu put. Na haljinicu, Lana je zagrnula crnu motorističku jaknu, koja ne izazi iz mode sezonama i koju svaka trendseterica ima u svojem ormaru. Cijelu kombinaciju, HTV-ovo lice zaokružilo je popularnim crnim gležnjačama kuće Chloé.

Nema sumnje da obiteljski život itekako godi simpatičnoj Lani koja uživa u majčinstvu i skladu svoje obitelji. Ona i njezin suprug, nogometni menadžer Andy Bara, svoje drugo dijete, kćerkicu Naomi, dobili su u ožujku 2017. godine. 'Suprug i ja čekali smo pravi trenutak da naš sin Ad­riano bude dovoljno velik, samostalan i spreman prihvatiti prinovu u obitelji. Poprilično je samo­stalan pa su i nama ruke slobodnije za nove početke i izazove s novorođenčetom. Smatrali smo da je to idealna razlika i, hvala Bogu, želja nam se ostvarila kako smo i planirali', ispričali su tada ponosni roditelji.