Sinoć je zagrebački klub Johann Franck vrvio celebrityjima koji su došli na proslavu 19. rođendana časopisa Cosmopolitan. Poznate dame svoje su pomno odabrane kreacije, ponosno pokazale na 'pink carpetu', koji je na ovoj proslavi zamijenio uobičajeni 'red carpet'. A mi znamo i što su to točno nosile. Edita Misirić Vrkljan ostala je vjerna dizajneru kojeg jako voli - Borisu Pavlinu te za ovu prigodu odabrala kratku usku haljinu prožetu čipkom s prozirnim rukavima i precizno izrađenim detaljima.

Edita Misirić Pjevačica Jelena Rozga već je u nekoliko navrata pokazala koliko voli high street brend H&M, ali i to da za ovakve prigode redovito bira komade iz posebnih linija. Tako je za proslavu rođendana Cosmopolitana nosila blijedo ružičastu haljinu (sa šarama u nijansama ružičaste) s poptisom H&M's Conscious Exclusive, koja će tek od 20. travnja biti dostupna u odabranim trgovinama diljem svijeta. Zanimljivo je to da je ova haljina rađena od posebnog materijala, recikliranog poliestera izrađenog od plastičnog obalnog otpada.
Jelena Rozga I glumica Petra Kurtela nosila je isti brend poput Jelene. No ova je plavokosa ljepotica svoju trudničku liniju istaknula malom crnom haljinom iz iste linije - H&M's Conscious Exclusive koja joj je savršeno pristajala. Detalji spuštenih naramenica i volan iznad prsa izgledali su tako chic.
Petra Kurtela Iva Šulentić sama je osmislila svoj stajling. Posegnula je dragim joj komadima iz vlastitog ormara, ali i onog maminog. Naime, kako nam je otkrila, nosila je njezin kortez koji joj je dao dodatnu dozu seskepila.
Iva Šullentić Nikolina Ristović odlučila se za inozemni dizajn, koji i inače rado nosi. Ovaj je put na sebi nosila hratku haljinicu kuće Balmain.
Nikolina Ristović Trendseterica Jelena Veljača izgledala je božanstveno u maksi haljini sarajevskog Kaftan studija u puderasto rozoj boji. Stajling je začinila malom torbicom od pliša i zanimljivom firzurom.
Jelena Veljača RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin voli domaći dizajn i to onaj modnog tandema Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića – ELFS-a. Tako je sinoć nosila haljinicu A kroja boje pijeska s njihovim potpisom. Preko je prebacila 'it' komad proljeća – beige baloner s potpisom brenda Guess, s kojim je sparila (kad je o boji riječ) salonke. Gole noge unatoč nešto nižim proljetnim teperaturama definitivno su odličan izbor uz ovaj stajling, samo se nadamo da se lijepa Antonija nakon partyja nije smrzla.
Antonija Stupar Jurkin Taj modni dvojac rado odijeva i voditeljica Renata Sopek, koja se ovaj put odlučila za trendi cvjetnu haljinicu s njihovim potpisom.
Renata Sopek Glumice Sementa Rajhard i Kristina Krepela odjenule su haljine modnog dvojca eNVy room. Sementa je nosila puderasto rozu maksi haljinu, a Krepela crnu asimetričnu sa šlepom i volanima u prednjem dijelu.
Sementa Rajhard
Kristina Krepela Stand-up komičarka Andrea Andrassy odlučila se za maksi haljinu s potpisom Ivice Skoke sa zanimljivim aplikacijama.
Andrea Andrassy Znamo da i Lana Jurčević voli Skoku. Naime, pjevačica je na rođendanskom partyju izvela je atraktivnu cabaret točku upravo u haljini s njegovim potpisom.
Lana Jurčević Autor: J. S. Fotografije: Robert Gašpert, Sara Schmidt