Iako Moniku Kravić rijetko možemo vidjeti u javnosti, bilo da se radi o eventima, proslavama, noćnim izlascima, koncertima ili tek običnoj šetnji gradom, bivša voditeljica nikako nije mogla propustiti sinoćnju proslavu četvrtog rođendana radija Enter Zagreb u prostorima Kaptol Boutique Cinema.

Domaća ljepotica za ovaj tulum odlučila se na vrlo jednostavnu, a opet upečatljivu kombinaciju. Na koljenima izrezane traperice nešto kraćeg kroja pristajale su joj kao salivene te su dodatno istaknule njezine duge i isklesane noge. Poglede je privukla i bijela vestica koja je u potpunosti otkriva jedno rame. Njome je voditeljica svima još jednom održala lekciju kako se uz vrlo malo truda u isto vrijeme može ostaviti diskretan, ali i zavodljiv dojam na sve prisutne. 

Kombinaciju je Monika upotpunila klasičnim zlatnim štiklama. Zanimljivo je dodati kako bivša voditeljica već sada nosi zlatne statement naušnice za koje modni stručnjaci tvrde kako će postati jedan od najvećih proljetnih hitova u svijetu modnih dodataka. Nestašne kovrče samo su za one odvažne, a kada su u kombinaciji sa širokim osmjehom kojeg Monika cijelu večer nije skidala s lica, malo tko može ostati ravnodušan.