Story radio
Početna Fashion 312 prikaza 23. svibnja 2019.

Skechers predstavio novu liniju tenisica za kojom trendseterice luduju

Kolekcija Skechers tenisica D’Lites 3.0. osvaja fanove diljem svijeta te se zahvaljuju i posebnom dizajnu nalazi na listi najtraženijih trendi tenisica kod ljubitelja mode

Nova linija odmah je inspirirala ljubitelje mode koji ih vole nositi u kombinaciji s udobnim trapericama ili u raznim odjevnim kombinacijama za subotnje provode. Tako i svjetski poznata pjevačica, Camila Cabello, ambasadorica tenisica Skechers, voli eksperimentirati s odjevnim kombinacijama, pokazujući da globalne trendi tenisice pristaju jednako dobro uz poderane traperice kao i uz elegantne čipkaste haljine.

 | Author:

Brend Skechers je postao pionirom chunky tenisica kada je prije dva desetljeća, 1999. godine, predstavio svoje legendarne modele koji su postali poznati po tome što ih je nosila poznata pjevačica Britney Spears.  Ovaj stil tenisica nastavio se razvijati te je 2007. godine tvrtka  predstavila prvu seriju Skechers D'Lites tenisica, nešto lakšu verziju ranijih modela.

 | Author:

Kolekcija je od tada imala vrlo stabilan i lojalan krug kupaca diljem svijeta, dok je u Aziji njezina popularnost poprimila nevjerojatne razmjere. Diljem Azije Skechers ima veliku bazu obožavatelja i smatra se pokretačem trenda, a vjerni obožavatelji nove modele tenisica obično čekaju u redovima ispred trgovina u Seoulu, Šangaju i Hong Kongu.  A odnedavno ih ljubitelji tenisica mogu nabaviti i u trgovinama diljem Hrvatske.

 | Author:

Komentari