Will Smith na Instagram voli stavljati fotografije iz prošlosti, a jednom takvom na neki je način isprovocirao sina. Od glave do pete odjeven je u kombinaciju sa životinjskim printom (čak mu je i šešir bio takav) te sjedi zavaljen u stolcu. Uz obavezan tb (throw back) hashtag uz tu je fotografiju napisao: Nijedna životnija nije stradala kako bih ja mogao nositi ovaj outfit!" 

I nije prošlo dugo, a na to je reagirao njegov sin Jaden Smith. Naime, teško da će ikada biti zaboravljen njegov outfit s prošlogodišnje Met Gale na kojoj se pojavio sav u crnom te je u ruci nosio svoje ošišane dreadlockse. Na to je malo tko pozitivno reagirao te je uglavnom nakon toga ismijavan, čime postaje jasna poruka koju je napisao svom slavnom ocu: "I onda mene nastavljaju mrziti... a ovo je nevjerojatno". 

Starim outfitom Will Smith isprovocirao sina
Profimedia 

Sada je još jasnije od koga je mladi Jaden naslijedio svoje lude modne 'trikove'. Doduše, ovo Willovo odijelo s printom leoparda i nije toliko daleko od onoga što smo imali priliku vidjeti na revijama. Životinjske uzorke, printove geparda, leoparda ili pak zebre ono je što smo mogli vidjeti u kolekcijama Toma Forda, Adama Selmana...