Dizajneri su prije više od četrnaest godina, sada već davne 2004., postavili svoj modni brend na utabane staze uspjeha. Od tada Aleksandar i Ivan neumorno stvaraju za dame koje, prije svega, u njihovu svijetu mode i ljepote traže superženstvene akcente, atraktivnu pripijenu siluetu, koketni seksepil i, možda najvažnije, zabavnu stranu odijevanja. Kako bi spremno ušli u novu sezonu, ovog su proljeća pripremili još jedan u nizu Elfsovih scenskih spektakala.

Naime, u kultnom zagrebačkom Botaničkom vrtu, u oazi svijeta flore, predstavit će najnoviju liniju odjeće i modnih dodataka. Te će subote, 7. travnja, najpopularniji zagrebački vrt postati središte zvjezdana stila, čime će i službeno početi pravo modno proljeće u hrvatskoj metropoli. Nova je kolekcija, kako najavljuju vizuali Danijela Galića, ponovno posvećena slavlju jednog od najljepših godišnjih doba, uz neizostavne cvjetni uzorak, print, lepršave tkanine i pregršt trendy mode kojoj je teško odoljeti. Radijska voditeljica Nives Ivanišević njihovo je zaštitno lice i besprijekorno nosi dizajn Elfsa, namijenjen svima onima koji modu ne shvaćaju toliko... ozbiljno. Štoviše, igraju se klasičnim kodovima odijevanja i pretvaraju ih u ono opušteno, djevojački i zaigrano. 

Dvojac Elfs posebno se veseli ponovnoj suradnji s časopisom Story, koji donosi sve novosti s ovog modnog događaja. Pokrovitelji samostalne revije su Podravka, čiji će legendarni proizvodi biti predstavljeni u zanimljivoj gastro-modnoj priči, Mercedes-Benz Auto Gašparić, koji vas poziva da pronađete svoju zvijezdu, i Teta Violeta, čije omekšivače preporučuju dizajneri. Također, tu su Teeez Cosmetics, beauty brend vrhunske kvalitete i profinjenog dizajna, Jana vitamin, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz-kola te šampanjac Piper-Heidsieck koji na pistu Botaničkog vrta stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj, kao i Walkmaxx koji kreće u potragu za svojom modnom princezom.