Story radio
Početna Fashion 2102 prikaza 02. travnja 2018.

STILSKI BUKET TRENDOVA Počinje pravo modno proljeće

Danijel Galić.

Dvojac Elfs s ponosom najavljuje novu kolekciju koju će 7. travnja predstaviti omiljenim zvjezdanim obožavateljima

Dizajneri su prije više od četrnaest godina, sada već davne 2004., postavili svoj modni brend na utabane staze uspjeha. Od tada Aleksandar i Ivan neumorno stvaraju za dame koje, prije svega, u njihovu svijetu mode i ljepote traže superženstvene akcente, atraktivnu pripijenu siluetu, koketni seksepil i, možda najvažnije, zabavnu stranu odijevanja. Kako bi spremno ušli u novu sezonu, ovog su proljeća pripremili još jedan u nizu Elfsovih scenskih spektakala.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

Naime, u kultnom zagrebačkom Botaničkom vrtu, u oazi svijeta flore, predstavit će najnoviju liniju odjeće i modnih dodataka. Te će subote, 7. travnja, najpopularniji zagrebački vrt postati središte zvjezdana stila, čime će i službeno početi pravo modno proljeće u hrvatskoj metropoli. Nova je kolekcija, kako najavljuju vizuali Danijela Galića, ponovno posvećena slavlju jednog od najljepših godišnjih doba, uz neizostavne cvjetni uzorak, print, lepršave tkanine i pregršt trendy mode kojoj je teško odoljeti. Radijska voditeljica Nives Ivanišević njihovo je zaštitno lice i besprijekorno nosi dizajn Elfsa, namijenjen svima onima koji modu ne shvaćaju toliko... ozbiljno. Štoviše, igraju se klasičnim kodovima odijevanja i pretvaraju ih u ono opušteno, djevojački i zaigrano. 

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

Dvojac Elfs posebno se veseli ponovnoj suradnji s časopisom Story, koji donosi sve novosti s ovog modnog događaja. Pokrovitelji samostalne revije su Podravka, čiji će legendarni proizvodi biti predstavljeni u zanimljivoj gastro-modnoj priči, Mercedes-Benz Auto Gašparić, koji vas poziva da pronađete svoju zvijezdu, i Teta Violeta, čije omekšivače preporučuju dizajneri. Također, tu su Teeez Cosmetics, beauty brend vrhunske kvalitete i profinjenog dizajna, Jana vitamin, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz-kola te šampanjac Piper-Heidsieck koji na pistu Botaničkog vrta stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj, kao i Walkmaxx koji kreće u potragu za svojom modnom princezom.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

 | Author: Danijel Galić Danijel Galić.

Komentari