Aktualnu kolekciju za žene za sezonu proljeće/ljeto 2018., nazvanu Timeless, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su prije nekoliko mjeseci samostalnom revijom okruženi cvijećem u čarobnom Botaničkom vrtu u Zagrebu. Sudeći po reakcijama brojnih slavnih uzvanika, najnoviji komadi s njihovim potpisom tada su brzo našli novi dom u ormarima poznatih ljubiteljica mode.

U uzbudljivom stilskom putovanju povezani su elementi različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog, ali i ženstvenosti koja se proteže svim njihovim kolekcijama. Sada su Ivan i Aleksandar pripremili nove lookove kojima na najbolji način demonstriraju kako će izgledati dugo toplo ljeto na vrućem asfaltu. Njihove kreacije oduvijek su sinonim za opuštenu i koketnu ženstvenost pa kombinacije koje predstavljaju na vizualima Danijela Galića, fotografa i stalnog suradnika Elfsa, portretiraju taj poželjni, atraktivni stil.

Model Ema Kovač pozirala je u najnovijim kombinacijama na ulicama Zagreba, za make up pobrinula se Nabilah Harron, a frizure je osmislio talentirani stilist kose Marko Costantini. Osim raznolikih motiva tkanina, Elfs u kolekciji ima i haljine koje karakterizira suprotnost jer dizajneri izmjenjuju bogate haljine s mnoštvom raskošnih detalja s onima krajnje pročišćenih linija na kojima je naglasak na ženskoj silueti. U kolekciji dostupnoj u impresivnom storeu u Amruševoj ulici nalaze se poslovni i svečani lookovi, damske, ali i djevojački razigrane kombinacije za svaki dan. 

- Kako smo se i naviknuli, Elfs djevojka ima sto lica, prati trendove i ovog je ljeta iznimno romantična. Za posao i formalne prigode bira jednostavne kombinacije decentnih dužina, poput kompletića sa suknjom i jaknicom, a za svečane i ležerne prigode odlučuje se za maksi haljine koje ove sezone nisu samo u cvjetnom izdanju - kažu kreatori dok pojašnjavaju što trenutačno vole nositi Elfs djevojke. 

Ljeto je rezervirano i za Storyjev dizajnerski mjesec, za koji su dizajneri kreirali simpatičan kolut za plažu u dvije varijante. 

- Nakon jednoroga i pelikana, svima nam je trebalo nešto novo i simpatično, a da pritom nije potrebna vučna služba da ga otpremi do plaže. Veselimo se šarenim morskim fotkama - šaljivo su poručili nezaustavlji modni magovi Ivan i Aleksan-dar.