Brojne zvijezde jedva su dočekale poziv organizatorice Met Gale, Anne Wintour. A onda su žurno krenule u biranje stajlinga kojim su željele zasjati i na ovogodišnjem izdanju te velebne modne izložbe. I dok je nekima to pošlo za rukom, poput Rihanne koja je dominirala svojim kostimografskim izdanjem, drugi su doživjeli fijasko. No ono što se za neke slavne dame pokazalo presudnim, iako svojim modnim izborima i nisu tako oduševile, jest njihova pratnja, zbog kojih su sve oči bile uprte u njih. Kao na primjer u Selenu Gomez kojoj je pojavljivanje na Met Gali bilo premijerno kad je o glamuroznim izlascima riječ, u društvu njezina voljena muškarca, The Weekenda. Za tu je prigodu nosila 'custom made' haljini Coach i pripadajućom torbicom, choker ogrlicom i metaliziranim sandalama s visokim potpeticama. On je pak bio elegantan u crnom odijelu, bijeloj košulji s leptir mašnom. Doimali su se kao da su spremni za vjenčanje!

Selena Gomez i The Weekend
Selena Gomez i The Weekend No ono što je bilo upečatljivije od njihovih modnih lookova, jesu osmijesi i zagrljaji kojih nije nedostajalo unatoč brojnim kamerama.
Selena Gomez i The Weekend Odnosi se to i na slavne Blake Lively i Ryana Reynoldsa, koji su bili preslatki zajedno te se ni u trenutcima poziranja pred fotoobjektivima nisu prestajali smijati i pogledavati. A ona je u dekoltiranoj haljini Ateliera Versace izgledala božanstveno, premda se stajlingom i nije previše isticala među ostalima, obzirom da su haljine s perjem već ranije 'isfurale' Beyoncé i Kim Kardashian.
Blake Lively i Ryan Reynolds
Blake Lively i Ryan Reynolds I Gisele Bündchen i njezin suprug Tom Brady pokazivali su koliko se vole te se nisu prestajali ljubiti i grliti. Ona je pak svoju fantastičnu liniju istaknula uskom sirena haljinom s otvorenim leđima s potpisom Stelle McCartney.
Tom Brady i Gisele Bündchen
Tom Brady i Gisele Bündchen
Tom Brady i Gisele Bündchen Srećom je zračila i Jennifer Lopez u Valentino haljini (kojom se doduše malo previše pokrila) i u pratnji svog Alexa Rodrigueza.
Alex Rodriguez i Jennifer Lopez
Alex Rodriguez i Jennifer Lopez 'Najstajliš' među ovim parovima bili su Chrissy Taigen i John Legend. Ona je nosila 'custom made' crno-bijelu haljinu Marchesa s detaljno i pomno izrađenim floralnim djelovima i čipkom, dok je glazbenik bio elegantan u bijelom Burberry sakou i crnim hlačama. Samo im je nedostajao osmijeh u trenutcima poziranja i prisnost, posebice ako se sjetimo njegove pjesme za nju 'All of Me'.
Chrissy Teigen i John Legend Autor: J. S. Fotografije: Guliver/Shutterstock