Na predstavljanju nove kolekcije Leilou by Aleksandra Dojčinović za proljeće/ljeto 2019. u Kockici pojavile su se brojne domaće poznate osobe koje su plijenile pažnju pomno složenim modnim kombinacijama, no jedna se poznata dama istaknula svojim odabirom i osvojila prestižno modno priznanje magazina Story, Story Fashion Star.

Riječ o bivšoj voditeljici Antoniji Stupar Jurkin koja je ukrala najviše pogleda u prvim redovima, odjenuvši crnu čipkastu haljinu uz koju je sparila visoke crne čizme i crnu torbicu, a na lice nanijela upečatljivu šminku i tamnoljubičasti ruž.

'Jako ste me iznenadili, zaista. Primijetila sam da dodjeljujete tu nagradu, moram priznati, i razmišljala sam kako se ona osvoji pa ste me prilično ugodno iznenadili', kroz smijeh je priznala Antonija za Story.hr te objasnila koliko joj moda znači u svakodnevnom životu. 'Uz dvoje djece, njihovu školu i obaveze koje to sve nosi, nije mi prioritet, ali kada je riječ o posebnim prigodama i večernjim izlascima, volim lijepo izgledati i pazim što ću odjenuti. Prije svega, važno mi je da se dobro osjećam, a da pritom izgledam dobro pa se nekako vodim po tom kriteriju', objasnila je zanosna brineta.