Story radio
Početna Fashion 12936 prikaza 15. listopada 2018.

Sve nijanse très chic jeseni

Ove će nam nijanse obojati jesen

Ikonički baloner, detalji u boji konjaka, strogi minimalistički kaput koji koketira s muškim, metalik koža, animalni print, naglašena ramena i struk te mat efekt na očima i usnama... Spremni smo za najmoćnije lookove sezone koji ostavljaju filmski dojam i sladak okus života na francuski način. Željni smo klasike ali i eksperimentiranja, no što je s jesenskom paletom boja, kako nas dizajneri vide ove sezone i što ćemo nositi uz urbane kaubojke i bezvremenski camel kaput?

Sve je teže izdvojiti neki trend kao nov i poseban, a mjesta kojima se krećemo i gradovi koje posjećujemo podsjećaju nas na kadrove s poznatih street style portala, bez obzira da li se radi o Stockholmu ili Parizu. No ono što nas i ove sezone privlači je pristupiti novim trendovima baš kao Parižanke, koje uvijek izgledaju dobro iako se time previše ne opterećuju. One ne pripremaju večer prije look koji će idući dan odjenuti, nego svojim ključnim bezvremenskim komadima daju sezonski akcent, bez obzira da li su taj dan slobodne samo u ulozi nonšalantne šminkerice ili zaposlene žene i majke. One raspoloženje sezone definiraju nijansama.

A kada smo kod nijansiranja koje definira stil, ne možemo ne obratiti pažnju na blokove boja i novu jesensku paletu. Izdvojili smo nekoliko moćnih nijansi i s čime se najbolje slažu:

1. Ljubičasta i sve nijanse crnog vina - isprobajte total look inspirirani verzijama koje potpisuju Alberta Ferretti, Givenchy ili Marc Jacobs.

 | Author:

2. Elektro plava - budite hrabri s bojama poput francuskog brenda Lacoste i jarko plavu nosite uz moćan crveni akcent.

 | Author:
 
3. Metalik srebrna - srebrna nije nikada bila sjajnija, Dior predlaže miks s tamnim traperom i crnom kožom.

 | Author:

4. Topla jesenska paleta - pastelnu pink, brončanu, nijansu šampanjca ili neodoljivu žutu nosite - uz klasičnu bijelu i izgledat ćete jako urbano, baš kao što nas vide u modnoj kući Tod's.

 | Author:

5. Sofisticirana zelena - nosite je uz military kaput ili mornarsku jaknu. Sacai nas vidi u slojevitom navy stilu, uz metalne detalje djelovat će još sofisticiranije.

 | Author:

U ovu urbanu i sofisticiranu kolorističku priču sjajno pristaje profinjen i elegantan gradski automobil Peugeot 108, koji uz savršenu mobilnost i tehnologiju nudi i unutrašnjost u boji koja naglašava njegov snažan karakter. Sami odaberite miks boja po francuskom receptu, personalizirajte ga i 'nosite' uz nove jesenske lookove kao najljepši accessoires.

 | Author:

 | Author:

 

Foto: Shutterstock, Profimedia, Press

Komentari