Bilo kakve informacije o vjenčanici godine čuvale su se poput najstrože tajne od trenutka kada smo saznali da će Meghan i princ Harry uploviti u brak. 

Predivna Meghan pojavila se u Winsdorskoj palači u minimalističkoj, bezvremenskoj vjenčanici lađa izreza britanske dizajnerice Clare Waight Keller koja je prošle godine postala prva ženska umjetnička direktorica cijenjene francuske modne kuće Givenchy. S tijarom kao glavnim modnim dodatkom koju je posudila od princeze Mary iz svoje kolekcije, glumica je očarala prisutne. Iako je princeza Diana za svoje vjenčanje imala šlep dug sedam metara, Meghan se ipak odlučila za nešto kraći i ostavila naglasak na dugom veu obrubljenom čipkom i 53 cvijeta koji označavaju 53 zemlje Commonwealtha, a također ga je posudila od princeze Mary. U rukama je nosila jednostavan buketić koji sadrži jednu Mirtu, cvijet koji donosi mir, a niska opuštena punđa savršeno je uokvirila glumičino lijepo lice koje je zaokružila decentnim naušnicama. 


Samo jedan dan prije vjenčanja, nagađalo se da će jedna od najizglednijih opcija za dizajn vjenčanice biti modna kuća Ralph & Russo koja je pomogla u dizajniranju vjenčanice Kate Middleton. Navodno je ovaj haute couture tim posjetio novu princezu nekoliko puta prije vjenčanja što je dalo naslutiti ova nagađanja. 



Nekoliko dana prije vjenčanja godine, puštena je glasina da bi poznata dizajnerica Stella McCartney mogla biti potencijalna opcija jer se čini kao logičan izbor s obzirom na Meghanin istančani modni ukus i visoko kotiranje na kladionicama.



Kako za apsolutno svaki aspekt kraljevskog vjenčanja postoje kladionice, tako je logično da postoje i za dizajnera vjenčanice. Favoriti na kladionicama bili su modna kuća Erdem, Stella McCartney, Roland Mouret, Inbal Dror, Jenny Packham i Alexander McQueen, a britanska dizajnerica nije bila u izboru. U posljednjih nekoliko mjeseci na kladionicama je porastao koeficijent na McQueena, ali ništa nije službeno potvrđeno.