U nedjelju navečer u Los Angelesu je održana dodjela MTV Video Musica Awardsa te su kako to i obično biva, sve oči u poznate bile posebno uprte u vrijeme njihovih dolazaka na samo događanje. Najveću pažnju plijenila je mlada australska glazbenica Lorde. Premda smo ju naviknuli vidjeti u tamnim izdanjima, ovaj je put oduševila raskošnog haljinom od nojeva perja s potpisom Monique Lhuillier.

Lorde Katy Perry također je izgledala sjajno u veličanstvenoj bijeloj kreaciji Stephane Roland sa zanimljivim izrezom na dekolteu. Svoj je look pjevačica koja je na ovoj dodjeli imala ulogu voditeljice, začinila velikim (po boji) različitim naušnicama. Zanimljivo je da se na pozornicu spustila sa stropa u svemirskom odijelu u čast kipića nazvanih 'Moon Person', koje primaju dobitnici nagrada.
Katy Perry
Katy Perry Među najbolje odjevenima spada i Vanessa Hudgens, koja je zasjala sva u crvenom by Yanina Couture.
Vanessa Hudgens Mladenački razigrana bila je mlada glumica Millie Bobby Brown, koja je nosila crnu lepršavu haljinu sa srebrnim detaljima i prozirnim slojevima, uz koju je sukladno svojim godinama umjesto visokih potpetica nosila čizme.
Millie Bobby Brown Autor: J. S. Fotografije: Profimedia