Ovog vikenda održano je 73. izdanje 'Tony Awardsa'. Kao i na svakom velikom događaju, dolazak zvijezda na crveni tepih i ovoga je puta bio jedan od najvažnijih trenutaka večeri. I ove godine, postavljanjem vrhunskih ruža, u duginim bojama, nastavlja se tradicija uređenja crvenog tepiha. Ovog je vikenda tema bila 'World Pride', čime se poslala snažna poruka u obliku podrške LGBTQ zajednici.

Sukladno temi, crvenim su tepihom izdominirali muškarci koji su svojim izborom odjevnih kombinacija šokirali javnost. Top tri najekstravagantnijih bili su 49-godišnji glumac i pjevač Billy Porter, koji je odlučio odjenuti crveno odjelo koje je upotpunio plaštom od tila i visokim potpeticama.

Kazališni producent, 43-godišnji Jordan Roth, bio je najuočljiviji na crvenom tepihu. Naime, odjenuo je zanimljivu haljinu, koju je upotpunio visokim crvenim štiklama, šarenom krunom, ali i šminkom u jarkim bojama. 

Zanimljivom dvojcu, pridružio se i 45-godišnji glumac Taylor Mac, koji je odabrao crvenu kombinaciju, od glave do pete. Crvenoj košulji i hlačama, nadodao je i crveni plašt pun šljokica.