London je ovoga tjedna ugostio zabavu koja prethodi godišnjoj ljetnoj izložbi Kraljevske akademije za umjetnost. Zabava se održava kako bi se skupio novac za podršku jedne od najstarijih akademija u Velikoj Britaniji koja ogranizira umjetničke izložbe od 1768. Na zabavi svake godine prisustvuju brojne zvijezde i modne ikone, a među njima su se ove godine našli manje poznata pripadnica kraljevske obitelji, Lady Amelia Windsor te kći poznatog glazbenika Liama Gallaghera, manekenka Anais. Mnoge su dame odabrale predivne ljetne haljine raznobojnih uzoraka što je ujedno i tema ovogodišnje izložbe, no za vas smo odabrali pet koje se svojim izborom baš i nisu proslavile.

Slavna zvijezda serije Seks i Grad, Kim Catrall, odlučila se za kombinaciju srebrnog blazera koji je uparila s hlačama crno-bijelog printa. Ispod blazera odjenula je svjetlu bluzu s volanima, a čitavi outfit puno bi bolje odgovarao stilu popularne serije s početka stoljeća.

Britanska pjevačica Paloma Faith za ovu je prigodu odabrala usku dugu glam haljinu u tri boje koja bi puno bolje odgovarala večernjem izlasku ili pak koncertnom nastupu. 36-godišnjoj pjevačici haljina je odlično pristajala uz plavu kosu, no s dugim rukavima i visokim ovratnikom na ovim vrućinama joj sigurno nije bilo ugodno.

Kći nekadašnjeg frontmena grupe Oasis, Anais Gallagher, za zabavu je odlučila iskombinirati baš sve popularne ljetne Instagram trendove pa je tako uz jednostavnu midi lanenu haljinu uparila malu pletenu torbicu, minimalistički nakit te Gucci mokasinke.

25-godišnja pjevačica Charli XCX na zabavi se pojavila u nesimetričnoj midi haljini i jednostavnim crnim cipelama. Haljina je izrađena od dva materijala, jednostavne crne haljine s printom na koju je našiven prozirni crni til. Ekscentrična haljina savršeno pristaje njezinom uobičajenom stilu, no čitava kombinacija s dodatkom rukava nije joj pretjerano laskala.

Jedna od najuspješnijih britanskih modnih blogerica i modela, Doina Ciobanu, nosila je haljinu newyorškog brenda Altuzarra. Rub haljine svjetloplavog printa ukrašen je bijelim pomponima, a na prednji dio našivene su bijele trake. Pozornost čitavog stylinga privukle su neobične crno-bijele cipele izrađene od sličnog materijala kao i pomponi koje na nogama neodoljivo podsjećaju na zavoje.