Torbice oko struka donedavno su bile među omraženijim modnim dodacima, no ove sezone postale su pravi hit. Gotovo da nema modne ljubiteljice koja ne posjeduje barem jednu, takozvanu 'pederušu', a njihov povratak obilježilo je novo ruho. Tako su mnoge prigrlile one šljokičaste, metalik i krznene, no jedan model ipak je sjeo na tron. Riječ je o kožnoj torbici koju je u svojoj jesenskoj kolekciji predstavio mađarski brend Nanushka, a za kojim su poludjele influencerice i modne ljubiteljice na Instagramu.

A post shared by Harel (@harelblog) on

Ovaj poseban i neobičan dizajn ima i svoju cijenu, a ona iznosi 2.600 kuna. Sve one koje si mogu priuštiti izdvajanje tolike svote za torbicu tako mogu postati vlasnice ove ljepotice izrađene od prave kože i dostupne u nekoliko boja između kojih se teško odlučiti samo za jednu, no favoritom na Instagramu pokazala se ona u smeđoj boji.

A post shared by NANUSHKA (@nanushka) on

Ipak, za sve one koje su se zaljubile u ovaj model torbice, a nisu u mogućnosti izdvojiti toliko novca za nju, Mango nudi gotovo istu varijantu u crnoj, smeđoj i ružičastoj boji i to po cijeni od 130 kn, što je sitnica u usporedbi s modelom brenda Nanushka koji će većina i dalje moći samo gledati oko struka modnih influencerica na Instagramu.