Ovog vikenda održao se 75. po redu Venecijanski film festival na kojem su se pojavile brojne holivudske zvijezde. Slavne ljepotice zablistale su na crvenom tepihu, no našle su se i one koje su potpuno promašile odabir večernjih toaleta.

Među njima se našla i Dakota Johnson koju inače pamtimo po prekrasnim izdanjima koji uvijek odišu velikom dozom glamura, no ovoga puta lijepa glumica je odabrala haljinu koja joj nimalo ne laska. Glumica je odjenula crvenu haljinu koja je na njoj zgledala kao zgužvana folija. Srećom, festival je trajao nekoliko dana pa je imala priliku za popravni te se na drugom pojavljivanju odjenula u bijelu romantičnu haljinu i popravila dojam.

Među onima koje se baš i nisu istaknule dobrim odabirom haljine našla se i atraktivna manekenka Irina Shayk koja je unatoč svojoj savršenoj figuri podbacila na crvenom tepihu. Naime, bivša djevojka popularnog nogometaša Cristiana Ronalda odlučila se za zlatnu haljinu s potpisom Donatelle Versace, a iako se radi o jednoj o omiljenih dizajnerica među poznatim divama, ova haljina je izgledala poprilično loše. Ipak, lijepa manekenka nije poznata po čestim modnim promašajima pa joj se ova modna katastrofa može oprostiti.

I za kraj, među ljepoticama koje su modno podbacile našla se popularna glumica Naomi Watts koja je u rozoj haljini izgledala kao da je po sebi naljepila posted papiriće, no ova uskoro 50-godišnjakinja je jedna od onih žena kojoj ne bismo pripisali njezine godine pa je unatoč lošoj haljini, glumica barem oduševila lijepim make-upom i frizurom.