Volim svoj posao i želja mi je da ga volim još dugo. Ova čestitka i obilježavanje 20 godina naš je poklon svima koji mi vjeruju, svim roditeljima, profesorima, dizajnerima, stilistima, svima koji su bili dio tima ili će nam se uskoro pridružiti - rekla je Tihana Harapin Zalepugin u povodu proslave dvadeset godina agencije kojom definitivno nameće nove trendove na domaćoj modnoj sceni.

Rijetko koje događanje, osobito kada je riječ o tjednima mode i revijama, može proći bez djevojaka iz agencije Talia Model. Neka od najljepših lica modelinga dio su njezine agencije pa je Tihanin status zajamčen. Ljubav između dizajnera i stilista te agencije Talia Model traje već punih dvadeset godina, a obilježena je stvaranjem doista impozantnog popisa zvijezda koje su, na ovaj ili onaj način, bile dio Tihanine uspješne priče.

Karijere djevojaka poput Anite Dujić, Vedrane Linardić, Kristine Šalinović, Petre Friganović, Sare Sorić, Ivone Bevande, Anite Lijić, Claudije Antičević, Marije Janković, Laure Bračun, Leonarde Zebe, Ive Dragović, Morane Paj, Jasmine Hdaghe, Ane Buljević i mnogih drugih izravno su povezane s agencijom. Tihana je otkrila i za scenu pripremala naše najpoznatije misice -  Branku Krstulović, Anicu Kovač, Vanju Rupenu, Martinu Novosel i Lejlu Filipović, čime je neosporno dokazan njezin utjecaj. Upravo zbog toga, jubilarnim dvadesetim rođendanom obilježavaju se sav trud i odricanja modela koji su proizišli iz Talije. Stilist i dizajner Damir Begović, dio modnog dvojca Twins, odjenuo je Tihanu za snimanje ovih vrhunskih vizuala te je sašio i prekrasne kapice za modele i pobrinuo se za nakit. Doista impresivan početak nove ­godine.