Jučer je za glumicu Evu Longoriju bio poseban dan. Ne, još uvijek nije rodila premda je to događaj koji ju očekuje u skoroj budućnosti. Naime, Eva je dobila svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. U trenutcima otkrivanja glumici su čak potekle i suze, a uz nju je cijelo vrijeme bio njezin ponosni suprug Jose Baston. Podršku joj je došla pružiti i njezina prijateljica, dizajnerica Victoria Beckham. 


I dok se Vicky tamo pojavila sva u bijelom, slavna je 'kućanica' za ovu svečanu prigodu odjenula kratku lepršavu crnu haljinicu s prozirnim djelovima, što je mali zaokret od njezinih modnih izbora tijekom trudnoće. Do sada je uglavnom birala komade pripijene uz tijelo, koji su isticali njezin trudnički trbuh. Nosila je i crne sandale s tankim remenčićem i visokim potpeticama te na taj način barem malo izdužila svoju figuru. 


"Dobitak zvijezde na Stazi slavnih je za mene takva čast i još ne mogu vjerovati da se to događa! Ne mogu dočekati da se pridružim svim tim legendama", napisala je prije samom događanja presretna Eva, koja iščekuje rođenje svog prvog djeteta  te četvrtog njezinu suprugu Joseu.