Za trkače koji traže spoj fleksibilnosti, potpore i udobnosti, Under Armour izbacio je novu trkačku tenisicu Charged Rogue koja je sve, samo ne specifična. 

Posebnost ovog modela leži u tome što je adekvatan za sve prilike. U slučaju da danas želite odraditi brzi jogging, a sutra dužu i sporiju rutu, Charged Rogue će se prilagoditi jer je namijenjen da trkaču pruža maksimalan komfor prilikom trčanja. Stoga slobodno trčite dokle možete, ili još dalje od toga.

Promišljeno dizajniran, Charged Rogue pruža potporu točno na mjestima gdje je ona potrebna. Pojačani rub vanjskog dijela pete stabilizira stražnji dio, a međupotplat ispod pete kombinira Micro G pjenu s Charged Cushioning tehnologijom za eksplozivnost prilikom pokreta, ali i ultimativnu udobnost. Lagani materijal tenisice omogućava optimalnu ventilaciju i prozračnost, a čvrsti gumeni dio gornjišta osigurava veću izdržljivost za dio stopala koji je pod višim opterećenjem prilikom trčanja. 

Dodatno, dio tenisice je reflektirajući što omogućava njezinu vidljivost i prilikom trčanja u uvjetima smanjene svjetlosti.

Većina trkača složila se kako je Charged Rogue model 'perfect fit', a ako želite biti među njima, svoj novi savršeni par za trčanje potražite u Sport Vision trgovinama, ili na Sport Vision webu.