Story radio
Početna Fashion 2097 prikaza 21. svibnja 2018.

UŽIVO Prvi ćemo zaviriti među nove krpice Alex Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Ususret jednoj od najočekivanijih modnih događanja u našoj metropoli, razgovarat ćemo s glavnim 'krivcem' Aleksandrom Dojčinović

Aleksandra Dojčinović se svojom petom revijom ponovno vraća na gornjogradsku Opatovinu gdje je 2015. održala svoju prvu samostalnu reviju. Novu će kolekciju predstaviti u Atelieru Meštrović, danas muzeju sa stalnom izložbom radova Ivana Meštrovića, a nekoć kući u kojoj je ovaj naš najveći kipar svih vremena živio i stvarao. Tako će ljubitelji domaćeg dizajna 29. svibnja imati priliku vidjeti što je novo Aleksandra pripremila u svojoj modnoj radionici, no za one najnestrpljivije Story.hr pripremio je 'sneak peek'.

U srijedu, 23. svibnja u 16 sati na službenoj Facebook stranici Story.hr-a donosimo vam prijenos uživo iz Aleksandrinog ateljea gdje će nam dizajnerica otkriti neke od komada iz nadolazeće kolekcije te ispričati sve što trebamo i želimo znati o novoj modnoj priči koju priprema. 

Leilou by Alex Dojčinović dizajn u u posljednjih jedanaest godina, koliko službeno djeluje na domaćoj modnoj sceni, u modi promovira stilski i vizualni identitet koij savršeno odgovara pročišćenoj estetci Ivana Meštrovića. Upravo zato je neupitno kako će harmonija između prostora i njezine nove kolekcije biti postignuta, a revija, kao i prethodnih godina, za pamćenje. 

Foto: Instagram

Komentari