Iz prvog reda reviju Ivice Skoke prati velik broj poznatih dama koje za posebne prigode na crvenom tepihu biraju upravo njegove kreacije. Ove će sezone u petak, 26. listopada, slavni dizajner predstaviti novu kolekciju pod pokroviteljstvom brenda Perwoll. Kao i svake sezone, jedno je sigurno, publika će imati priliku uživati u glamuroznoj reviji jer se dizajner uvijek potrudi pripremiti pravo slavlje mode na pisti.

Nakon što je prije nekoliko tjedana predstavio dvije haljine koje će na svjetskom izboru nositi Ivana Mudnić Dujmina, Miss Hrvatske, u ateljeu Ivice Skoke užurbano se šiva nova kolekcija u koju će, kao i inače, biti utkani sati i sati ručnog rada. Ususret reviji Skoko nam je otkrio kako se odvijaju pripreme i koliko je teško ostati kreativan te svake sezone predstaviti kolekciju koja će biti drukčija od prethodnih.

- Ako ste kreativac i znate što radite, bez obzira na to koliko ponekad tapkali u mjestu, nove ideje rađaju se same od sebe. Važno je vjerovati u sebe i stvarati vlastite trendove. Važan dio tog proces je tim s kojim surađujete, a ja imam ludu sreću što mi je prijateljica Ivana Bilandžija Billy i najvažnija suradnica u brendu, a ona vidi neke stvari koje ja ne vidim i obrnuto. Odlično funkcioniramo dizajnirajući. Da ne govorim o tome da je moja majka egzekutorica kolekcije, ona je glavna konstruktorica i šefica radionice. Tu su i tete šivalice, prave majstorice svoga zanata. Sve to i svi ti ljudi dio su brend Ivica Skoko - otkrio je dizajner. Nova kolekcija, dodaje, bit će potpuno drugačija od očekivanog.

- Ovaj je put riječ o eklektičnoj kolekciji. Uskladili smo različite materijale i elemente iz različitih razdoblja prošlog i ovog stoljeća koje smo uklopili u savršenu modnu priču. Moći ćete, primjerice, vidjeti zanimljive kombinacije floralnih crno-zlatnih vintage čipki u kombinaciji s perforiranom kožom - kaže Skoko.

Predstavit će i cocktail te maksi haljine koje njeguju ženstvenu formu i naglašavaju figuru, a krojevima dizajner ostaje dosljedan svom stilu malo čišćih linija. Skokine kreacije često možemo vidjeti na crvenom tepihupa je tako imao čast kreirati haljine za posebne prigode najvećim damama hrvatskoga glumišta, a njegovu je kreaciju nosila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Svjetski poznata pijanistica Lola Astanova također je nosila haljine s potpisom Ivice Skoke, a javnost je posebno zainteresirala haljina koju je nedavno nosila Izabel Kovačić, supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića.