Sinoć su se održale 35. po redu MTV dodjele nagrada, a večer je otvorila poznata reperica Cardi B koja je u konkurenciji za najboljeg izvođača, najboljeg novog izvođača i za najbolji hip hop video. Iza nje su Beyonce i Jay Z s osam nominacija, dok su Childish Gambino i Drake u igri sa sedam nominacija. No, glavna zvijezda večeri bila je reperica Nicki Minaj koja je napravila apsolutni spektakl za vrijeme svog nastupa, a pjevačica se na pozornici pojavila u kostimu našeg poznatog dizajnera Zigmana koji je za Story.hr otkrio sve o suradnji.

'Ovo je bilo posebno iskustvo prvenstveno zbog kratkog roka koji smo imali. Cijeli show je bio tajna do samog kraja pa smo imali svega par dana. Njezin osobni stilist je tražio brzinske skice, a s obzirom na to da sam na godišnjem odmoru nisam imao drugu opciju osim da kreaciju nacrtam na svom mobitelu i odmah pošaljem'.

Unatoč tome što je Zigman imao vrlo malo vremena Nicki se odmah oduševila i krenula je izrada. 'Sve smo napravili u najkraćem roku, a s obzirom na to da imamo njezinu lutku nisu bile potrebne nikakve preinake. Čak nismo imali vremena poslati u New York pa je njezin tim osobno došao po to. Baš sam istinski sretan', rekao nam je poznati dizajner i dodao kako priča još nije gotova.

Suradnja s poznatom pjevačicom nastavlja se i dalje jer Zigman radi na outfitu za njezin novi spot. A da se radi o zaista velikom priznanju govori činjenica da je cjelokupni look na dodjeli bio djelo dizajnera što je rijetkost u modnom svijetu.


A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

Zigman je oduševio i brojne druge poznate dame pa se tako naš svjetski priznati dizajner može pohvaliti kako su u njegovim kreacijama prošetale članice popularne američke pop grupe Little Mix, Fergie, pjevačica Bebe Rexha i glumica Kat Graham. Dizajner ima posebnu 'povezanost' i s pjevačicom Jelenom Karleušom koja gotovo za svaki koncert nastupa u njegovim kreacijama, a osvojio je i naše glumice i pjevačice koje često možemo vidjeti na crvenom tepihu u prekrasnim Zigmanovim haljinama.

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on

A post shared by ZIGMAN (@zigman_official) on