Elegancija i sofisticiranost u stilskom izričaju Victorije Beckham već su uvriježeni pojmovi koji do izražaja dolaze prilikom svakog javnog pojavljivanja ove britanske dizajnerice. Niti ovoga puta, Victoria nije napravila iznimku kada se odlučila prošetati ulicama New Yorka u kreaciji s potpisom vlastite modne kuće. Nepogrešivost u doziranju detalja i istančan smisao za boje, pozicionirali su Victoriju pri sam vrh najutjecajnijih fashionistica na svijetu.

Za jutarnju šetnju Manhattanom, Victoria je odlučila odjenuti kreaciju iz vlastite kolekcije proljeće/ljeto 2018. Riječ o lepršavoj i poluprozirnoj haljini asimetričnog izgleda napravljenoj od svilenog, višeslojnog materijala. Ono što svakako čini ovu kreaciju zanimljivom je kombinacija nekoliko različitih pastelnih boja poput nježno plave i roze koje se međusobno prožimaju prugastim uzorkom. Haljinu je ogrnula laganim ogrtačem iz iste kolekcije koji se ističe svojim žutim rukavima i sličnim dezenom kao na haljini. 

Cijeli stajling, Victoria je zaokružila odabirom pastelno zelenih štikla u špic i sunčanim naočalama crnih, modernih okvira te malom clutch torbicom u bež nijansi koja se savršeno nadovezala na detalje njezine ljetne haljine.