Vlatka Pokos, koja je prije više od godinu dana odselila iz Hrvatske u Kanadu, gdje u isto vrijeme radi i školuje se, nije odbila ponudu za poslom koji joj jer ponudila dugogodišnja prijateljica. Radi se o splitskoj dizajnerici Moniki Sablić, koja je Vlatku angažirala da bude zaštitno lice njezine nove modne kampanje. Vlatka je tako iz daleke Kanade stigla na Čiovo, gdje se odvija snimanje. Djevojke se, sudeći po fotograifjama, odlično zabavljaju, a nimalo ne čudi što je Monika upravo Vlatku odabrala za svoje zaštitno lice. Bivšoj voditeljici godine ne mogu ništa, a odjeća splitske dizajnerice pristaje joj kao salivena.

Podsjetimo, Vlatka je uz sreću, u Kanadi odlučila potražiti i nova znanja koja će joj pomoći da dođe do legalnog rješavanja statusa u toj stranoj zemlji.  'Upisala sam dvogodišnji program, dakle ostalo mi je još godinu dana. Razlog mog upisa fakulteta u Kanadi nije samo ljubav prema učenju i osobnom rastu, nego zato što je to najbolji mogući način za dugoročno rješavanje legalnog statusa u Kanadi. Nakon završetka fakulteta mogu ostati još tri godine živjeti i raditi. U tom razdoblju mogu tražiti stalni boravak i, nadam se, dobiti ga. Kanadska vlada na taj način stvara obrazovanu imigraciju', objasnila nam je nedavno.

Vlatka Pokos ima novi posao u Hrvatskoj
Story 
Spitska dizajnerica brojnim je obožavateljima pokazala i kakva je bila atmosfera iza kamera ovog modnog snimanja, pa je objavila simpatičan videu u kojem pozira s Vlatkom te pokazuje prekrasan krajolik u kojem su snimljeni ovi atraktivni kadrovi. Kao glazbena kulisa, poslužio je Vlatkin bezvremenski hit 'Kad će taj petak', koji je savršeno zaokružio ovu modnu priču.