Zagrebačka glumica Marija Borić tipična je pripadnica nježnijeg spola. Čim dođe proljeće, ona, kao i većina žena, nema što za odjenuti i muku muči svaki dan kada se sprema za izlazak. Uvijek joj nedostaje baš ta još jedna nova majica, ima osjećaj da je stalno u istome, a novim trapericama nikada neće reći 'ne'.

'Ovo sam proljeće garderobu obnovila romantičnim haljinama', ispričala je i odala nam i koja su tri ključna odjevna komada u njezinom ormaru. 'To je Lei lou sako za sve prigode, široke traperice i još jedna bijela košulja, ta tri komada naprosto obožavam', dodala je. Otkrila nam je i kako nema problema s bojama i ne bježi ni od jedne, ali će ovo proljeće njezinim ormarom ipak dominirati pastelne nijanse.

Na pitanje koliko je pari cipela kupila, Marija nas je kroz smijeh upitala mislimo li općenito u životu, ili u zadnjih mjesec dana. Odala nam je i kakve cipele preferira te je li na 'ti' sa štiklama. 'Mogu u njima izdržati cijeli dan. Jako volim štikle, i to one baš visoke od 10 do 12 centimetara i hvala Bogu, mogu u njima hodati, sjediti, voziti auto, čak i potrčati', ispričala je.

Simpatična Zagrepčanka nije jedna od onih koje se mogu odlučiti ili za elegantne sandale, ili za salonke. 'Volim i jedne i druge, tako da sve ovisi o prigodi', ispričala je te dodala da kako i na odjeći, tako i na cipelama voli boje. 'Ovo ljeto se posebno veselim pariško plavim sandalicama iz nove Guliverove kolekcije', zaključila je.